Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μεντιλίμπαρ: «Νικήσαμε δύσκολα, θα μας βοηθήσει πολύ ο Κάρμο»

Μεντιλίμπαρ: «Νικήσαμε δύσκολα, θα μας βοηθήσει πολύ ο Κάρμο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Athens Kallithea, αλλά και για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ δύσκολα με 2-1 την Athens Kallithea και έκανε το δύο στα δύο στη Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην μένει ικανοποιημένος κυρίως από την εμφάνιση του δεύτερου μέρους.

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στο flash interview<

Για το ματς: «Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι έγιναν τα πάντα. Στην αρχή ήμασταν κυρίαρχοι, τους πιέσαμε, ήταν ένα πολύ καλό ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το ανάποδο, εκείνοι μας δυσκόλεψαν, μας πίεσαν, ήταν κυρίαρχοι και εν τέλει κερδίσαμε δύσκολα και με αρκετή τύχη»

Για το αν επηρέασε την ομάδα ο τραυματισμός του Έσε: «Η αλήθεια είναι ότι η απόδοση είχε αρχίσει να πέφτει πριν το ημίχρονο. Δεν έχει να κάνει ο τραυματισμός του Έσε αλλά το γεγονός ότι μπήκαν δύο παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία μαζί μας, ίσως ναι επηρεαστήκαμε. Κάτι ένιωσε, περιμένουμε τη διάγνωση των γιατρών, δεν έχουμε εικόνα»

Για τον Κάρμο: «Τον θέλαμε πριν την προετοιμασία, δεν τον είχαμε αλλά το παλέψαμε και τον πήραμε πίσω γιατί μας βοήθησε πολύ πέρσι και ελπίζω το ίδιο και φέτος»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι έφταιξε που ζορίστηκε ο Ολυμπιακός: «Έχετε δίκιο, ξεκίνησαν όλα καλά στο πρώτο μέρος. Όμως στο δεύτερο άλλαξαν όλα. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Έβαλε γκολ που άξιζε. Ωστόσο ήρθε το γκολ στα τελευταία λεπτά. Παρόλα αυτά πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς και να δούμε τι έφταιξε».

Για την αλλαγή του Έσε και την κατάστασή του: «Δεν έχουμε νέα για την κατάστασή του. Θα τον εξετάσουν οι γιατροί. Είναι ήρεμος στα αποδυτήρια. Φάνηκε η κακή εικόνα μας και αν αυτό έχει να κάνει με την απουσία του Έσε δεν το ξέρω. Σίγουρα δεν μας βοήθησε το ότι βγήκε. Δεχτήκαμε ένα γκολ ενώ πριν δεν κινδυνεύσαμε. Σίγουρα δεν βοήθησε η απουσία του».

Για το γεγονός ότι σκόραραν οι μεταγραφές: «Σίγουρα είναι σημαντικό να βάζουμε γκολ. Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει. Είναι θετικό σημάδι το ότι έχουμε παίκτες που πρέπει να σκοράρουν. Ωστόσο και αυτοί πρέπει να βελτιωθούν. Ο Βέλντε ήταν εξαιρετικός επιθετικά αλλά πρέπει να βελτιώσει την αμυντική του συμμετοχή και ο Γιάρεμτσουκ τη φυσική του κατάσταση».

Για το αν είναι προτεραιότητα ένα δημιουργικός παίκτης: «Τι πιστεύετε (γελώντας); Στα πρώτα 25 λεπτά η ομάδα ήταν πλήρης και δημιουργική. Θα θέλαμε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Η αγορά είναι ανοιχτή και μπορεί να έχουμε προσθήκες. Όμως η ομάδα που υπάρχει έχει τις βλέψεις να παίξει αν παίξει όπως και στο πρώτο μέρος».

Only in

Η κυβέρνηση της ακρίβειας αυξάνει και τις τιμές στα φάρμακα και ο Γεωργιάδης «πανηγυρίζει»

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα βάλουν από σήμερα οι Έλληνες για να αγοράζουν φάρμακα. Αναλυτικά η λίστα με τις νέες αυξημένες τιμές που «χειροκροτεί» ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024