Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Μποβέ και Ταχίροβιτς (vids)

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Μποβέ και Ταχίροβιτς (vids)

Για την απόκτηση χαφ κινείται ο ΠΑΟΚ που προσπαθεί να πάρει τον Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμα ενώ έχει στη λίστα του και τον Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς που ανήκει στον Άγιαξ.

Έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την παρουσία του στο League Stage του Europa League μετά το 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς, σε συνδυασμό και με την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ, ο ΠΑΟΚ δείχνει ιδιαίτερα κινητικός στο μεταγραφικό παζάρι. Εξάλλου υπάρχουν σημαντικά κενά που πρέπει να καλυφθούν και ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέθχηκε μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού πως περιμένει εξελίξεις.

Την ώρα λοιπόν που οι «ασπρόμαυροι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ για τα στόπερ, το βάρος έχει πέσει και στον άξονα. Για εκεί φαίνεται πως πρώτος στόχος είναι ο Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμα ο οποίος είναι προς αποχώρηση μιας και δεν έχει θέση βασικού στην ομάδα. Ο 22χρονος άσος είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ιταλίας και φέτος έχει μείνει στον πάγκο στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Πέρσι είχε μία γεμάτη σεζόν με 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (ένα γκολ, δύο ασίστ) ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 18 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, ωστόσο στις πρώτες κουβέντες με τον ΠΑΟΚ φέρεται να έχει δείξει καλή διάθεση καθιστώντας πάντως σαφές πως η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη του επιλογή. Για τον Δικέφαλο η περίπτωσή του είναι εξαιρετική αφού ο νεαρός χαφ έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον άξονα.

Η Ρόμα τον κοστολογεί στα 12 εκατ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ στοχεύει να τον αποκτήσει προσφέροντας περίπου τα μισά για το 55% των δικαιωμάτων του. Στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» πάντως κρατούν χαμηλούς τόνους μιας και αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο.

Τι παίζει με Ταχίροβιτς

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και περίπτωση του 21χρονού διεθνή Βόσνιου Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς που ανήκει στον Άγιαξ. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στη Σουηδία και την περυσινή σεζόν έκανε 37 συμμετοχές με τον Άγιαξ, έχοντας δύο γκολ και πέντε ασίστ. Φέτος όμως δεν έχει ρόλο στην ομάδα και έχει ζητήσει να αποχωρήσει. Όπως και ο Μποβέ και αυτός προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρόμα.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή στο οικονομικό ενώ εκτιμάται πως το ίδιο θα συμβεί και με τονν Άγιαξ. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί πάντως είναι πως ο Ταχίροβιτς δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ και εκείνος έχει προτεραιότητα το εξωτερικό.

Only in

Η κυβέρνηση της ακρίβειας αυξάνει και τις τιμές στα φάρμακα και ο Γεωργιάδης «πανηγυρίζει»

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα βάλουν από σήμερα οι Έλληνες για να αγοράζουν φάρμακα. Αναλυτικά η λίστα με τις νέες αυξημένες τιμές που «χειροκροτεί» ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024