Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία των επαφών και συζητήσεων για την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ από την Μπεσίκτας. Όπως αναφέρουν στην Τουρκία, τη Δευτέρα (26/8) το απόγευμα, ο Αφρικανός στόπερ τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και πλέον το μόνο που απομένει είναι να λύσει το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα.

Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ προσφέρει 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Κόλεϊ για 1+1 χρόνια όμως επειδή στην Μπεσίκτας αμοιβόταν με 1,5 εκατομμύριο, ζητά από την τουρκική ομάδα να του καταβάλλει τη διαφορά ως αποζημίωση.

«Ο Ομάρ Κόλεϊ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Τον κατακρίναμε πολύ, είναι συζητήσιμο το αν ανταποκρίνεται στο επίπεδο της Μπεσίκτας, αλλά ο χαρακτήρας του είναι αδιαμφισβήτητος. Φεύγει χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα, όπως ο Μουλέκα. Ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα για τον Αμπουμπακάρ», έγραψε στο «Χ» ο Τούρκος παρουσιαστής και μέλος της Μπεσίκτας, Μπουλέντ Ουσλού.

Απομένει να φανεί εάν ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ, με τον Λουτσέσκου πάντως χθες να δηλώνει… άγνοια για τα μεταγραφικά του Δικεφάλου του Βορρά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: