Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Βερόνα – Γιουβέντους 0-3: Στην κορυφή με πρωταγωνιστή τον Βλάχοβιτς

Βερόνα – Γιουβέντους 0-3: Στην κορυφή με πρωταγωνιστή τον Βλάχοβιτς

Εχοντας πρωταγωνιστή τον Βλάχοβιτς που πέτυχε δύο γκολ, η Γιουβέντους πέρασε με 3-0 από την έδρα της Βερόνα και έγινε η μόνη ομάδα με το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές στη Serie A.

Μετά την τριάρα της πρεμιέρας κόντρα στην Κόμο, η Γιουβέντους «καθάρισε» με 3-0 και την Βερόνα εκτός έδρας. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Βλάχοβιτς που πέτυχε δύο γκολ και μετά από δύο αγωνιστικές στη Serie A η «Μεγάλη Κυρία» είναι η μόνη που έχει κάνει το απόλυτο.

Απότομη προσγείωση από την άλλη για τους γηπεδούχους που είχαν μείνει στον θρίαμβο επί της Νάπολι πριν από μία εβδομάδα. Ντέρμπι με τη Ρόμα στο Τορίνο έρχεται πριν τη διακοπή για τους «μπιανκονέρι».

Ο Βλάχοβιτς άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με ωραίο τελείωμα από ασίστ του Γιλντίζ, ο Σαβόνα με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 39′ για να ευστοχήσει ο Βλάχοβιτς από το σημείο του πέναλτι στο 53′ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Η Βερόνα είχε στην αποστολή τον Γρηγόρη Κάστανο, με τον Κύπριο μέσο να μην αγωνίζεται όμως.

Οι συνθέσεις:

Βερόνα: Μοντιπό, Τσάτσουα, Νταβιντόφσκι, Κόπολα, Μαγκνάνι(56’ Φρέζε), Μπελαχιάν, Ντούντα, Λάζοβιτς(56’ Χαρουί), Λιβραμέντο(56’ Αλιντού), Σούσλοφ, Μοσκέρα(56’ Τένγκστεντ)

Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόριο, Σαβόνα(77’ Καλουλού), Γκάτι, Μπρέμερ, Καμπάλ(77’ Ρουί), Φατζόλι, Λοκατέλι, Καμπιάσο, Εμπανγκουλά(68’ Ντόουγκλας Λουίζ), Γιλντίζ, Βλάχοβιτς

Only in

Η κυβέρνηση της ακρίβειας αυξάνει και τις τιμές στα φάρμακα και ο Γεωργιάδης «πανηγυρίζει»

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα βάλουν από σήμερα οι Έλληνες για να αγοράζουν φάρμακα. Αναλυτικά η λίστα με τις νέες αυξημένες τιμές που «χειροκροτεί» ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024