in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/8): Πού θα δούμε το Ολυμπιακός-Athens Kallithea, Γιουβέντους και τη πρεμιέρα της Σάκκαρη στο US Open
Το κυρίως… πιάτο της αγωνιστικής δράσης μπορεί να γίνεται τα σαββατοκύριακο, ωστόσο και σήμερα, Δευτέρα (26/8), το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.
Απόψε (20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Athens Kallithea. Επίσης, για το ελληνικό κοινό μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο US Open, με την Ελληνίδα τενίστρια να αντιμετωπίζει στις 17:55 την Γιαφάν Ουάγκ.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων:
17:55 Eurosport 2 Γιαφάν Ουάνγκ – Μαρία Σάκκαρη US Open Τένις
19:00 Eurosport 1 US Open Τένις
19:00 Eurosport 1 US Open Τένις
19:30 COSMOTE SPORT 3 HD Κάλιαρι – Κόμο Serie A ποδόσφαιρο
20:00 Eurosport 2 US Open Τένις
20:30 COSMOTE SPORT 1 HD Ολυμπιακός – Athens Kallithea FC Super League ποδόσφαιρο
21:00 Eurosport 1 US Open Τένις
21:00 Eurosport 1 US Open Τένις
21:45 COSMOTE SPORT 2 HD Ελλάς Βερόνα – Γιουβέντους Serie A ποδόσφαιρο
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.