Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γιάρεμτσουκ: Πρώτα διαπιστευτήρια

Γιάρεμτσουκ: Πρώτα διαπιστευτήρια

H ορμή του Γιάρεμτσουκ αναμφίβολα θα δώσει ώθηση στον Ολυμπιακό αν επιδιώκει να στριμώξει την ομάδα που θα έχει απέναντί του.

Δεν ήταν λίγοι όσοι στο πρόσωπο του Γιάρεμτσουκ έβλεπαν έναν νέο …Χασάν για τον Ολυμπιακό. Ναι, τον σέντερ φορ από την Αίγυπτο που πέρασε από το Λιμάνι και η χρησιμότητά του ήταν μεγάλη, ειδικά όταν περνούσε ως αλλαγή προς το τέλος των αγώνων.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, λοιπόν, αρχίζει νωρίς νωρίς να καταθέτει τα διαπιστευτήριά του.

Μπήκε στο 69’ στο ματς με την Athens Kallithea και οκτώ λεπτά αργότερα σημείωσε το 2-1, άρα έδωσε με το γκολ του βαθμούς νίκης στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μικρό πράγμα, καθόσον το άγχος άρχισε να εμφανίζεται στο Γ. Καραϊσκάκης. Κάθε νίκη μετρά. Κάθε τρίποντο έχει τη σημασία του. Ο Γιάρεμτσουκ, ένας παίκτης που μάλλον μπορεί να εξελιχθεί και αυτός ως κυνηγός της «μιας επαφής», αξιοποιεί το κορμί και το ένστικτό του.

Πιάνει καλές θέσεις στην περιοχή, τώρα πήρε το …ριμπάουντ και βρήκε δίχτυα. Όταν οι αντίπαλοι αμυντικοί έχουν κουραστεί από τις μάχες που έχουν δώσει, η ορμή του Γιάρεμτσουκ αναμφίβολα θα δώσει ώθηση στον Ολυμπιακό αν επιδιώκει να στριμώξει την ομάδα που θα έχει απέναντί του.

Ασφαλώς, ο Ουκρανός μπορεί να δώσει πολλά και αγωνιζόμενος ως μόνος του στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, σε περιπτώσεις όπως στο ματς με την Καλλιθέα, όταν δηλαδή ο Μεντιλίμπαρ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει δύο φορ, μπορεί να φτιάξουν ένα πολύ επικίνδυνο δίδυμο οι Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ.

Το τι μπορεί να περιμένει ο Ολυμπιακός από τον επιθετικό που αποκτήθηκε το εφετινό καλοκαίρι, το είδαμε. Για την ακρίβεια, ίσως να πήραμε μια γεύση από τα …προσεχώς.

Only in

Η κυβέρνηση της ακρίβειας αυξάνει και τις τιμές στα φάρμακα και ο Γεωργιάδης «πανηγυρίζει»

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη θα βάλουν από σήμερα οι Έλληνες για να αγοράζουν φάρμακα. Αναλυτικά η λίστα με τις νέες αυξημένες τιμές που «χειροκροτεί» ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024