Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
US Open: Αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού η Σάκκαρη

US Open: Αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με την Γιαφάν Γουάνγκ, με την Ελληνίδα τενίστρια να αποσύρεται λόγω τραυματισμού μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σετ.

Άτυχη στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη στο παιχνίδι με την Γιαφάν Γουάνγκ για τον πρώτο γύρο του US Open, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και αποσύρθηκε μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σετ.

Πρόκειται για τον τραυματισμό που την είχε αφήσει εκτός Σινσινάτι.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Ελληνίδα τενίστρια ήταν στον δεξί της ώμο και δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την αναμέτρηση, με την Κινέζα να παίρνει το πρώτο σετ με 6-2 και μαζί την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του αμερικάνικου όπεν.

Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε από τα πρώτα games του παιχνιδιού ότι δεν ένιωθε καλά το σώμα της, ειδικά στα σερβίς, με τις ενοχλήσεις στον δεξί ώμο να μην της επιτρέπουν να αποδώσει όπως θα ήθελε και αρμόζει στην ποιότητα και το ταλέντο της.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Κινέζα, που κατάφερε να κάνει δύο φορές μπρέικ και να πάρει το σετ με 6-2. Η συμπατριώτισσά μας, που διακρίνεται για το πείσμα και τη μαχητικότητά της, προσπάθησε να συνεχίσει το παιχνίδι, αλλά ήταν αδύνατο. Οι ενοχλήσεις στον δεξί ώμο την ανάγκασαν να αποσυρθεί μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σετ, με την περιπέτειά της στο φετινό US Open να ολοκληρώνεται άδοξα.

Το ιατρικό τάιμ άουτ που πήρε η Σάκκαρη στο 5-2:

Only in

Μάτι: «Παλεύαμε μόνοι μας να σωθούμε» λένε οι κάτοικοι

Η δευτεροβάθμια δίκη ξεκίνησε πάλι, έπειτα από διακοπή λόγω θερινών διακοπών, με όσους επέζησαν να μιλούν για την απουσία του κρατικού μηχανισμού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024