Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αγεφύρωτο το χάσμα για πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι

Αγεφύρωτο το χάσμα για πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι

Οι σχέσεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι παραμένουν τεταμένες. Όσα εκτιμούν ότι θα ακολουθήσουν οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες.

Με τη διαμάχη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι να συνεχίζεται, ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκάλυψε πως ένα ιστορικό βασιλικό γεγονός μπορεί να αμβλύνει την εχθρότητα ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Ενώ η κόντρα ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι συνεχίζεται, οι φίλοι του μελλοντικού βασιλιά αναφέρουν ότι μπορεί να μην απευθύνει πρόσκληση στον μικρότερο αδερφό του για τη στέψη του όταν έρθει εκείνη η μέρα.

Εκτιμούν μάλιστα ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι ενδεχομένως να συναντηθούν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο στην κηδεία του πατέρα τους βασιλιά Καρόλου.

«Συμφωνώ ότι το ρήγμα μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται αγεφύρωτο. Δεν νομίζω ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σπαταλά τον χρόνο του με το να σκέφτεται τον αδερφό του, αν και γνωρίζουμε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα ήθελε τη συμφιλίωση.

Αλλά αυτό πιθανότατα με τους δικούς του όρους» επισημαίνει η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια Jennie Bond.

«Μπορείς να πας σε μια στέψη μόνο αν προσκληθείς και σε αυτό το στάδιο υποπτεύομαι ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα ήταν καλεσμένος. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι αυτή η μέρα είναι κάπως μακριά και είναι πιθανό η στάση του πρίγκιπα Γουίλιαμ να έχει μαλακώσει κάπως μέχρι τότε» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Οι προτεραιότητες για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Αυτά που βαραίνουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι η συνεχιζόμενη επιθυμία του να υποστηρίξει τόσο την Κέιτ Μίντλετον όσο και τον πατέρα του που διαγνώστηκαν με καρκίνο.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει πάρα πολλά να ασχοληθεί αυτή τη στιγμή. Την ασθένεια του πατέρα του, την ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον και την ανατροφή των τριών μικρών παιδιών του. Για να μην αναφέρουμε τον σημαντικό του ρόλο ως πρίγκιπας της Ουαλίας» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

«Συμφωνώ ότι θα ήταν αδιανόητο ο πρίγκιπας Χάρι να μην είναι στην κηδεία του πατέρα του. Είδαμε πως μπορεί να παρευρίσκεται σε κρατικές εκδηλώσεις χωρίς να αλληλεπιδρά με την οικογένειά του. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτό θα συνεχίσει να ισχύει όταν έρθει η ημέρα».

Ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020, μετακομίζοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Η εκρηκτική τους συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ και το ντοκιμαντέρ τους για το Netflix τους κρατούν ακόμα στη δημοσιότητα. Το 2023 ο πρίγκιπας Χάρι προκάλεσε με τα απομνημονεύματά του «Spare», αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές για τη ζωή του στη βασιλική οικογένεια.

Only in

Οι σταγόνες βροχής έγιναν καταιγίδα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοιράζει… ευχολόγια

Η δημοσιογραφική έρευνα προκαλεί σημάδια πανικού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις επαναλαμβάνοντας τα ίδια αφηγήματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024