Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ανακουφισμένη η Τζένιφερ Λόπεζ μετά το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ – «Ήταν βασανιστικό»

Ανακουφισμένη η Τζένιφερ Λόπεζ μετά το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ – «Ήταν βασανιστικό»

Η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να ανακουφίστηκε αφού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ. Έκτοτε δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση σε αντίθεση με τον ηθοποιό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να είναι ανακουφισμένη μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ στα δύο χρόνια από τον γάμο τους.

«Ήταν απίστευτα δύσκολο για εκείνη που ο Μπεν Άφλεκ επέλεξε να απομακρυνθεί από τον γάμο τους και να συνεχίσει τη ζωή του, αφήνοντάς την πίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά πηγή στο People.

«Δεν ήθελε διαζύγιο. Ήθελε να καταλάβει τα πράγματα. Αγαπούν ο ένας τον άλλον. Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που απλά τα παρατάει. Ήταν σχεδόν βασανιστήριο για εκείνη να περιμένει» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Ο γνώστης μοιράστηκε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται ανακουφισμένη από τότε που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.

«Η οικογένεια και οι φίλοι της συμφωνούν ότι ήταν η σωστή απόφαση» συνέχισε η πηγή, εξηγώντας ότι η Τζένιφερ Λόπεζ «περιβάλλεται από πολλή αγάπη και υποστήριξη και θα είναι καλά γιατί είναι δυνατή και πάντα βγαίνει στην κορυφή».

Η 55χρονη Τζένιφερ Λόπεζ δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τότε που υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ στη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έληξε τον γάμο τους

Η τραγουδίστρια υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου χωρίς τη μεσολάβηση δικηγόρου και ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού τους την 26η Απριλίου 2024.

Ο Μπεν Άφλεκ στο μεταξύ απαθανατίστηκε στο Λος Άντζελες ενώ παραλάμβανε την παραγγελία του στο ενοικιαζόμενο σπίτι του στο Brentwood της Καλιφόρνιας το Σάββατο.

Την ίδια ημέρα, μια πηγή ανέφερε στο Page Six ότι ο ηθοποιός περνούσε χρόνο με την Kick Kennedy.

Η 36χρονη κόρη του Robert F. Kennedy Jr, Kick Kennedy, και ο Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν να κάνουν παρέα στο Beverly Hills Hotel Polo Lounge και σε άλλα hotspot του Λος Άντζελες.

Εμφανίστηκε επίσης ευδιάθετος σε έξοδό του με τον στενό του φίλο Ματ Ντέιμον και τη σύζυγό του Luciana στο ιταλικό εστιατόριο Toscana Sunday.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπεν Άφλεκ εμπιστεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή του στο «Good Will Hunting» κατά τη διάρκεια του χωρισμού του από την Τζένιφερ Λόπεζ.

Τα συζυγικά προβλήματα του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος τον Αύγουστο του 2022, καθώς οι παπαράτσι τους ακολουθούσαν γύρω από τη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

«Ήταν δυσαρεστημένος με τους παπαράτσι που τους ακολουθούσαν. Είναι μια διεθνής σούπερ σταρ και συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν έκπληξη το γεγονός ότι θα τους ακολουθούσαν».

Only in

Η ΚΝΕ διοργανώνει το 50ο της φεστιβάλ – Το «λαϊκό πανηγύρι» που έγινε θεσμός

Το σύνθημα του 50ού φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή είναι «Γράφουμε Ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο - Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024