Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γιατί Τόρι Σπέλινγκ και Μπράιαν Όστιν Γκριν δεν μιλούσαν για 18 χρόνια

Γιατί Τόρι Σπέλινγκ και Μπράιαν Όστιν Γκριν δεν μιλούσαν για 18 χρόνια

Η Τόρι Σπέλινγκ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν αποκαλύπτουν τους λόγους που τους κράτησαν μακριά για 18 ολόκληρα χρόνια.

Η Τόρι Σπέλινγκ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, πρώην ζευγάρι και συμπρωταγωνιστές στο Μπέβερλι Χιλς, αποκάλυψαν γιατί δεν μιλούσαν για σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Το λαμπερό δίδυμο συζήτησε τους λόγους που απομακρύνθηκε στη διάρκεια του Oldish podcast. «Θυμάμαι την τελευταία μας συνομιλία και το τελευταίο πράγμα που είπαμε ο ένας στον άλλον πριν από 18 χρόνια. Έκλαιγα» θυμάται η 51χρονη σήμερα Τόρι Σπέλινγκ.

«Θυμάμαι ότι έκλαιγα που θα χάναμε αυτή την επαφή επειδή ήμασταν τόσο κοντά» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Το τέλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς ήταν «σαν να περνούσαμε διαζύγιο», επειδή «έχανα αυτόν τον άνθρωπο με τον οποίο ήμουν μαζί κάθε ημέρα».

Η Τόρι Σπέλινγκ θυμήθηκε τον Μπράιαν Όστιν Γκριν να την καθησυχάζει ότι θα έμεναν σε επαφή προτού επισημάνει ότι δεν τήρησε τη συμφωνία τους.

«Θυμάμαι ότι πέρασα από το σπίτι του Vincent Young για να σε δω πολλές ημέρες μετά το κλείσιμο και προσπαθούσα να διατηρήσω τη σύνδεση» ανέφερε ο Μπράιαν Όστιν Γκριν.

«Και μετά θυμάμαι ότι ήμουν στο πάρτι κυκλοφορίας του DVD του Μπέβερλι Χιλς και ήσασταν παντρεμένοι με τον Dean (McDermott) και ήμουν με τη Μέγκαν Φοξ όταν είχαμε αρχίσει να βγαίνουμε. Εσείς φτάσατε εκεί και δεν μου είπατε ποτέ ένα γεια. Απλώς μου λείπατε και μετά φύγατε» περιγράφει ο Μπράιαν Όστιν Γκριν.

Εκείνη την εποχή, η Τόρι Σπέλινγκ είχε μόλις παντρευτεί τον McDermott, από τον οποίο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Μάρτιο του 2024. Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν είχε αρχίσει να βγαίνει με τη Μέγκαν Φοξ το 2004 πριν παντρευτούν το 2010 και χωρίσουν το 2021.

Ο πατέρας πέντε παιδιών είπε στη συνέχεια στην Τόρι Σπέλινγκ ότι πίστευε πως δεν ήθελε να είναι πια φίλη του.

«Ειλικρινά ένιωσα έτσι. Ένιωθα σαν να ανταποκρίθηκα στη συμφωνία μας. Προσπάθησα να την επισκεφτώ και θα σε έπαιρνα τηλέφωνο. Όταν δεν βλέπεις ανταπόκριση κάποια στιγμή τα παρατάς».

Η Τόρι Σπέλινγκ συμφώνησε με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, σημειώνοντας πως «η εμπειρία σου είναι πολύ σωστή».

Η ηθοποιός του Scary Movie αποκάλυψε επίσης έναν ακόμα λόγο που τελείωσε η σχέση τους. Και αυτός ήταν οι σύντροφοι με τους οποίους έβγαιναν μετά τη σχέση τους.

Η Τόρι Σπέλινγκ συνέχισε να βγαίνει με τον Young, ενώ ο Μπράιαν Όστιν Γκριν προχώρησε με τη συμπρωταγωνίστριά του Vanessa Marcil.

Οι σχέσεις που κράτησαν μακριά Τόρι Σπέλινγκ – Μπράιαν Όστιν Γκριν

«Ήταν μια περίπλοκη σχέση» θυμάται η Τόρι Σπέλινγκ για τον Young. «Από την πλευρά μου, έχασα τον εαυτό μου ξανά σε αυτή τη σχέση όπως είχα κάνει και στο παρελθόν σε σχέσεις μου. Αυτή η σχέση δεν ήταν καλή για εμένα και προς το τέλος τα πράγματα δεν ήταν καλά».

Συμπλήρωσε επίσης πως απομακρύνθηκε από τον Μπράιαν Όστιν Γκριν επειδή δεν ήταν θαυμαστής της σχέσης της.

«Η διαδικασία μου ήταν διαφορετική και θα απέφευγα αυτούς που πραγματικά θα πάλευαν για εμένα. Ποτέ δεν σταμάτησα να σε σκέφτομαι και ποτέ δεν σταμάτησα να θέλω να επικοινωνήσω και να επανασυνδεθούμε» σημείωσε η Τόρι Σπέλινγκ.

Στη διάρκεια της συζήτησης, η Τόρι Σπέλινγκ άφησε να εννοηθεί πως δεν ήταν θαυμάστρια της σχέσης του με τη Marcil, αποκαλώντας το απογοητευτικό να το βλέπεις.

Στη διάρκεια της σχέσης τους, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Marcil απέκτησαν τον γιο τους Kassius το 2002.

Όσο για τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, είπε ότι ποτέ δεν την ξέκοψε γιατί ήταν σαν αδερφή του, πριν επιβεβαιώσει ότι είναι πλέον φίλοι και μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο.

Μετά το διαζύγιό του από τη Μέγκαν Φοξ, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν προχώρησε τη ζωή του με τη Sharna Burgess και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Σεπτέμβριο του 2023.

Only in

Σιμόν Σινιορέ - Υβ Μοντάν: Ο έρωτας που εξελίχθηκε σε 34 χρόνια αγάπης και πολιτικών αγώνων

Η Σινιορέ αντέδρασε γενναία δημόσια στη διαβόητη σχέση του συζύγου της με τη Μέριλιν Μονρό, τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία του Χόλιγουντ του 1960 με τον εύστοχο τίτλο «Let's Make Love».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024