H αγαπημένη μας, Κλέλια Ανδριολάτου, συνεχίζει τις διακοπές της στα νησιά του Ιονίου και φροντίζει να μας κρατά ενήμερους. Με μία νέα ανάρτηση, η γνωστή ηθοποιός, μοιράζεται τις στιγμές που περνά με τις φίλες και τους φίλους της.

Η 27χρονη καλλονή, μετά την Κάστο και την Άτοκο, βρέθηκε αυτή τη φορά στο Μεγανήσι, για να περάσει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Δεν μας κάνει εντύπωση ότι μοιράστηκε κι άλλα στιγμιότυπα από τις διακοπές της μαζί μας, καθώς  η νεαρή Κλέλια, είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά, η ανάρτηση της ηθοποιού ήταν ένα φωτογραφικό πορτρέτο της ίδιας με ένα κίτρινο λουλούδι περασμένο στο ένα της αυτί. Κάτω από την ανάρτηση η ίδια έγραψε: «Καλοκαίρι».


Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την απαράμιλλη ομορφιά της Κλέλιας – με πολλούς μάλιστα να την παρουσιάζουν ως την Μπριζίτ της Ελλάδας. Μεταξύ άλλων η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε: « «Αδιανόητο κουκλάκι πρώτης τάξεως». Συνοδευόμενο από μια φάτσα με καρδιές αντί για μάτια.

H Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε story της ηθοποιού.

Σε story της πρωταγωνίστριας του «Maestro» μέσα στην ημέρα βλέπουμε να περνά ξέγνοιαστες στιγμές  με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη , που κατα πώς φαίνεται «νυστάζουν», αλλά και μια αναδημοσίευση της φίλης της, Βάσιας Κωσταρά, όπου την αποχαιρετά πάνω σε ένα φουσκωτό. Η παρέα φαίνεται να απολαμβάνει όσο ακόμη γίνεται τα καταγάλανα νερά του Ιονίου- και καλά κάνει.

Η αναδημοσίευση της Κλέλιας Ανδριολάτου όπου αποχαιρετά τη φίλη της, Βάσια Κωσταρά.