Η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε σε συνέντευξή της για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που πέρασε, καθώς και για τη σχέση με τη το σώμα της.

«Άφησα το σώμα μου να πάρει τον χρόνο που χρειαζόταν εκείνο. Πέρασα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, είχα επιπλοκές, οπότε χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Από εκεί και πέρα, μου έδωσα τον χρόνο πολύ χαλαρά και ήρεμα, ώστε να επανέλθω σταδιακά εκεί που ήμουν. Ούτε πιέστηκα, ούτε ζορίστηκα, γιατί δεν ήθελα να καταπιεστώ. Κι ήμουν πολύ οκ με αυτό», εξήγησε μιλώντας στο Down Town Κύπρου.

«Πέρασα δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου, θα περάσω δύσκολα και μετά; Αυτό σκέφτηκα και ξεκίνησα να ευχαριστώ τον εαυτό μου, που κατάφερε να φέρει στον κόσμο έναν άνθρωπο, που άντεξε και παρέμεινε δυνατός ως το τέλος. Κι έτσι, έφερε έναν άλλον υγιή άνθρωπο στον κόσμο. Έζησα ένα θαύμα, οπότε σεβάστηκα τον εαυτό μου και το σώμα μου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Είχε επιβληθεί η μόδα του ‘πολύ αδύνατου’»

Ακόμη, μίλησε και για το γεγονός πως στο παρελθόν δεν είχε καθόλου αυτοπεποίθηση για το σώμα της.

«Έχω ακούσει σχόλια κατά καιρούς για τον σωματότυπό μου. Μεγάλωσα και στην εποχή των ’90ς που βλέπαμε πόσο αδύνατα ήταν τότε τα μοντέλα και μας είχε επιβληθεί η μόδα του ‘πολύ αδύνατου’. Ήταν πρότυπα Σκανδιναβικά, ενώ εμείς είμαστε μεσογειακοί λαοί. Μεγάλωσα στη Γερμανία, όπου τα σώματα των γυναικών είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα των Ελληνίδων και δεν είναι ότι είχα σοβαρά προβλήματα από σχόλια όσο ήμουν μικρή, αλλά από τα σχόλια που δέχτηκα όταν βγήκα στην τηλεόραση», σημείωσε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.