Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα οικονομικά περιπλέκουν το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

Τα οικονομικά περιπλέκουν το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

Η απουσία προγαμιαίου συμβολαίου ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα στο διαζύγιό τους.

Δεδομένου ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, τα δεδομένα περιπλέκονται σε ό,τι αφορά το διαζύγιό τους.

Όλα όσα απέκτησαν κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου τους η διάσημη τραγουδίστρια και ο Μπεν Άφλεκ αποτελούν κοινά περιουσιακά στοιχεία.

Ένα από αυτά είναι και η εξαιρετικά επιτυχημένη εταιρεία παραγωγής του Μπεν Άφλεκ, Artists Equity, στην οποία συνεργάζεται με τον στενό του φίλο Ματ Ντέιμον.

Ως εκ τούτου, ο Ματ Ντέιμον θα μπορούσε να συρθεί στο άσχημο διαζύγιο του καλού του φίλου με την Τζένιφερ Λόπεζ αφού είναι σημαντικός μέτοχος στην εταιρεία.

Κοινή περιουσία για Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2022, τέσσερις μήνες αφότου παντρεύτηκαν η διάσημη τραγουδίστρια με τον Μπεν Άφλεκ. Έτσι, η διάσημη τραγουδίστρια έχει μερίδιο από την εταιρεία από τις πρόσφατες και επιτυχημένες ταινίες της, συμπεριλαμβανομένων των «Air», «Unstoppable», «The Instigators», «Small Things Like These» και «The Accountant 2».

Από την πλευρά της η Τζένιφερ Λόπεζ έχει συμμετάσχει σε μια σειρά από δικά της μεγάλα έργα όπως τα «Atlas», «This Is Me… Now», «The Mother», «Shotgun Wedding» και «Marry Me». Όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, έτσι και ο Μπεν Άφλεκ θα έχει σημαντικό οικονομικό όφελος σε αυτές τις ταινίες και τα άλλα έργα της.

Το πρώην λαμπερό ζευγάρι κατέχει και την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς, που διατίθεται αυτή τη στιγμή προς πώληση, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμα υποψήφιος αγοραστής.

Οι συνομιλίες ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ κρατάνε εδώ και μήνες σύμφωνα με το TMZ, με τη διαπραγμάτευση να είναι σκληρή ανάμεσά τους.

Only in

Οι σταγόνες βροχής έγιναν καταιγίδα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοιράζει… ευχολόγια

Η δημοσιογραφική έρευνα προκαλεί σημάδια πανικού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις επαναλαμβάνοντας τα ίδια αφηγήματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024