Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο ταβερνόξυλο σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Αλβανία

Απίστευτο ταβερνόξυλο σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Αλβανία

Απίστευτης αγριότητας καβγάς κατά την διάρκεια του live του Κωνσταντίνου Αργυρού σε πολυτελές θέρετρο στην παραλιακή περιοχή της Παλάσας.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με το άγριο ξύλο ανάμεσα στο κοινό κατά την διάρκεια της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Αλβανία, το βράδυ της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, ενώ το live του γνωστού τραγουδιστή σε πολυτελές θέρετρο στην παραλιακή περιοχή της Παλάσας ήταν σε εξέλιξη, ξεκίνησε ένας καβγάς ανάμεσα στο κοινό που γρήγορα μετατράπηκε σε άγριο ξύλο.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο των social media και δείχνει τρεις άνδρες να δέρνουν με μίσος έναν άλλο θεατή, κόβει την ανάσα. Ενώ στο βίντεο φαίνεται και κάποιος άλλος άνθρωπος να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Οι αλβανικές Αρχές αναφέρουν ότι αναζητούνται δύο άτομα, ο X.S. και ο G.B., που επιτέθηκαν στον 42χρονο με τα αρχικά L.K.

«Το Αστυνομικό Τμήμα Χειμάρρας παρέπεμψε υλικά στην Εισαγγελία και γίνονται ενέργειες για τη σύλληψη του πολίτη Xh. Σ., 28 ετών, κάτοικος Τιράνων, καθώς εικάζεται ότι χθες, στο χωριό Παλάση, κατά τη διάρκεια συμπλοκής χτύπησε με σκληρά αντικείμενα τον L.K., 42 ετών.

Μετά τις έρευνες που διενήργησε η ανακριτική ομάδα και την ανασκόπηση πλάνων από βιντεοληπτικό υλικό, ορισμένα από τα πλάνα έχουν δημοσιοποιηθεί στα κοινωνικά δίκτυα και σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ένας άλλος πολίτης που θεωρείται ύποπτος ότι εμπλέκεται σε αυτή τη διαμάχη, ο πολίτης του G.B ταυτοποιήθηκε και κηρύχθηκε καταζητούμενος , 49 ετών, κάτοικος Δυρραχίου.

Συνεχίζονται οι ενέργειες για τη σύλληψη των καταζητούμενων πολιτών, Xh. Σ. και G.B. Η ανακριτική ομάδα, υπό τις οδηγίες της Εισαγγελίας, συνεχίζει το έργο για τον εντοπισμό άλλων πολιτών που εμπλέκονται σε αυτή τη σύγκρουση» , ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ όλος ο καβγάς ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή.

Only in

Μετά τη φωτιά και την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πεντέλη: Όταν σβήνουν τα φώτα

15 μέρες μετά τη φωτιά στην Πεντέλη και μία βδομάδα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού ο χρόνος κυλάει αργά όσον αφορά τις εργασίες καθαρισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024