Ένας άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο που διαθέτει το «μεγαλύτερο πέος του κόσμου» αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πολλές κακουχίες στην καθημερινή του ζωή.  Δυσκολεύεται να βρει ρούχα, αισθάνεται ότι θα λιποθυμήσει όταν έχει στύση και δέχεται διεστραμμένες προτάσεις.

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα»

Ο Matt Barr, μίλησε για την καθημερινότητα του σε πρόσφατη συνέντευξή του στο LADbible, ενώ τον Απρίλιο κέρδισε για πρώτη φορά τη διεθνή προσοχή κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο βρετανικό talk show «This Morning».

Μια πρόσφατη επιστημονική μελέτη ανέφερε ότι το πέος του είναι 35,56 εκατοστά σε στύση – σχεδόν τρεις φορές περισσότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο των 12.9 εκατοστών. Ο όρος macrophallus συχνά αναφέρεται σε περιπτώσεις όπως η δική του και ουσιαστικά σημαίνει ένα υπερφυσικά μεγάλο πέος.

Ο απόφοιτος του Κέιμπριτζ λέει ότι το να έχεις ένα μεγάλο πέος είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι μπορεί να περιμένει η κοινωνία.

Ο Matt Barr, ισχυρίζεται ότι έχει έρθει αντιμέτωπος με μυριάδες προβλήματα, όπως δυσκολίες στα ραντεβού, σεξουαλική εκμετάλλευση και με το να τον διώξουν από το μάθημα γιόγκα επειδή οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν ερεθισμένος.

Επιπλέον, όταν έχει στύση ενδέχεται να επηρεάζεται η υγεία του, ισχυρίστηκε, επειδή το μέγεθός τους επιβαρύνει το κυκλοφορικό του σύστημα.

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τη ροή του αίματος», αποκάλυψε στο LADbible ο 40χρονος Βρετανός.

«Έχω πάρει διάφορα φάρμακα(…) για να το συρρικνώσω, τα οποία φαίνεται ότι είχαν μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα».

Φωτογραφία: ITV

Ανήκουστες προτάσεις

Η εύρεση ρούχων προστίθεται στον κατάλογο με τις δυσκολίες, αποκάλυψε ο Barr, ο οποίος αναγκάζεται να «αγοράζει ένα νούμερο μεγαλύτερο» όταν ψωνίζει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του τον Απρίλιο, θυμήθηκε ένα ταπεινωτικό περιστατικό όπου του απαγορεύτηκε η είσοδος σε ένα μάθημα γιόγκα επειδή ο εκπαιδευτής νόμιζε ότι ήταν ερεθισμένος.

Τα προβλήματα δεν είναι μόνο σωματικά, σύμφωνα με τον Barr, ο οποίος λέει ότι έχει δεχτεί κάποιες ανήκουστες και ιδιαιτέρως προβληματικές προτάσεις μετά την εμφάνισή του τον Απρίλιο στην εκπομπή «This Morning».

«Μου έχουν ζητήσει άνθρωποι να έρθω και να καθαρίσω το σπίτι τους γυμνός ή κάτι τέτοιο», ανέφερε.

*Mε πληροφορίες από: New York Post | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Ο Matt κατά την λήψη φωτογραφιών για το book | Pixie Levinson @pixielevinson | Glowed Up