Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Μπαίνεις σε μια περίοδο αλλαγών. Όχι επειδή στις επιβάλει κάποιος αλλά εσύ πλέον τις θέλεις. Έχεις ανάγκη την ηρεμία, την σταθερότητα και την ξεκούραση. Θέλεις να δείξεις στους δικούς σου ανθρώπους ότι είσαι δίπλα τους και βάζεις τα αισθηματικά σου σε προτεραιότητα.

Στα θετικά: μετά από καιρό ξέρεις τι θέλεις, που πατάς και που βρίσκεται.

Στα αρνητικά: τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε ένα μικρό αδιέξοδο.

Ταύρος

Αυτή δεν είναι μέρα, το κίντερ έκπληξη είναι! Πραγματάκια σκάνε από το πουθενά μπροστά σου και σου αλλάζουν τη διάθεση. Για την ακρίβεια στην φτιάχνουν. Αλλά θα πρέπει κι εσύ να… κουνηθείς λίγο. Μην τα περιμένεις όλα να γίνουν από τύχη. Βάλε προτεραιότητες.

Στα θετικά: μια νέα γνωριμία θα σε ανεβάσει πολύ.

Στα αρνητικά: έχεις ιδέες στα επαγγελματικά, αλλά είσαι περισσότερο της θεωρίας και λιγότερο της πράξης.

Δίδυμος

Το επικοινωνιακό σου κομμάτι βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι. Έχεις βγει από την κλεισούρα σου, μιλάς με τους δικούς σου ανθρώπους, βγάζεις μια εικόνα στήριξης προς τους άλλους. Καιρός ήταν και να επικοινωνήσεις και να κλείσεις διάφορα θέματα που είχαν μείνει ανοιχτά τόσο καιρό.

Στα θετικά: αφήνεις κάποιες κόντρες από τα παλιά πίσω και προχωράς.

Στα αρνητικά: τα επαγγελματικά σου έχουν βαλτώσει και μαζί τους κι εσύ.

Καρκίνος

Η μέρα σου είναι ανέμελη και όμορφη. Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να στην χαλάσει. Επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους, βγαίνεις έξω, κάνεις νέες γνωριμίες – με λίγα λόγια περνάς καλά και αυτό φαίνεται. Αν δεν υπήρχαν και τα επαγγελματικά θεματάκια τότε όλα θα ήταν υπέροχα.

Στα θετικά: πάντα υπάρχει η στήριξη των στενών σου φίλων για όταν εμφανιστούν προβλήματα.

Στα αρνητικά: κάτι ξαφνικές κουβέντες γύρω από τα επαγγελματικά, που αν γίνουν έντονες θα προκαλέσουν νεύρα.

Λέων

Ημέρα αλήθειας η σημερινή. Η ένταση του προηγούμενου διαστήματος σε οδήγησαν σε μερικά λάθη – αλλά ευτυχώς ήρθε η στιγμή να τα δεις, να τα αναγνωρίσεις και να ζητήσεις… συγχώρεση από αυτούς που πρέπει. Αυτό, πέρα ότι θα αποκαταστήσει τις σχέσεις σου με τους άλλους γύρω σου, θα σε κάνει κι εσένα να αισθανθείς καλύτερα.

Στα θετικά: η συμπεριφορά και τα συγγνώμη σου θα εκτιμηθούν από τους δικούς σου ανθρώπους.

Στα αρνητικά: κάποιες «αλήθειες» σου, δεν σου αρέσουν καθόλου.

Παρθένος

Νιώθεις πως όλα τα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν. Είσαι χαλαρός, ανάλαφρος, θέλεις να διασκεδάσεις, να ξεσκάσεις, δεν δείξεις σε όλους πόσο ωραία περνάς. Αλλά, φρόντισε, να μην αφήσεις στην άκρη κάποιες υποχρεώσεις που θέλουν την προσοχή σου. Μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ αυτή η χαλαρότητα.

Στα θετικά: ερωτικά είσαι στα καλύτερά σου.

Στα αρνητικά: μια ξαφνική είδηση από τα επαγγελματικά θα σε βάλει σε σκέψεις.

Ζυγός

Η περίοδος είναι «τα κεφάλια μέσα», αλλά αυτό ήθελες. Είχες ανάγκη να χαλαρώσεις και να σοβαρευτείς, να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να δεις τι θα κάνεις από εδώ και πέρα. Προτεραιότητα είναι τα επαγγελματικά, εκεί που θέλεις είτε να ανέβεις επίπεδο είτε να αλλάξεις δουλειά. Τέλος η στασιμότητα.

Στα θετικά: είσαι σε πολύ δημιουργική περίοδο.

Στα αρνητικά: τα συναισθηματικά σου είναι ανύπαρκτα και αυτό σε επηρεάζει ψυχολογικά.

Σκορπιός

Είσαι σε καλό mood τόσο ερωτικά όσο και επαγγελματικά. Και στα δύο είσαι εκεί που θέλεις και το απολαμβάνεις. Ωστόσο, όπως πάντα, δυσκολεύεσαι να βρεις τις σωστές ισορροπίες. Όταν σου αρέσει κάτι πέφτεις με τα μούτρα, με αποτέλεσμα να αφήνεις άλλα πράγματα στην άκρη. Συγκεντρώσου.

Στα θετικά: νιώθεις πως είσαι έτοιμος να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στα προσωπικά σου.

Στα αρνητικά: δεν χαλάρωσες το καλοκαίρι και η κούραση κάνει την εμφάνισή της.

Τοξότης

Μια είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τη μέρα σου: αλλαγές. Θέλεις νέα πράγματα στη ζωή σου, τόσο ερωτικά όσο και επαγγελματικά και είσαι αποφασισμένος να τα καταφέρεις. Εννοείται, ότι οι δεύτερες σκέψεις πάντα θα υπάρχουν στο μυαλό σου, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι τώρα είναι η μεγάλη ώρα.

Στα θετικά: και μόνο που σκέφτεσαι τις αλλαγές ανεβαίνει η διάθεσή σου.

Στα αρνητικά: δυστυχώς η διάθεσή σου για αλλαγές θα φέρει και σοβαρές συζητήσεις.

Αιγόκερως

Η τύχη είναι με το μέρος σου. Τόσο πολύ δηλαδή, που ούτε εσύ δεν το περίμενες. Πράγματα που είχες στο μυαλό σου και σκεφτόσουν να τα κάνεις πραγματικότητα τους επόμενους μήνες, εμφανίζονται μπροστά σου από το πουθενά και καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Πάρε ανάσα και προχώρα.

Στα θετικά: είσαι έτοιμος να κλείσεις μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία.

Στα αρνητικά: όσο και να ψάχνεις, δεν βρίσκεις κάτι.

Υδροχόος

Αφήνεις τις βόλτες, τη διασκέδαση και τις τρέλες στην άκρη και αποφασίζεις να χαλαρώσεις. Μένεις σπίτι, άντε με ένα δύο καλούς φίλους και περνάς ήρεμο και ποιοτικό χρόνο. Χρόνο που σου καθαρίζει το μυαλό και σε βοηθάει να δεις τι θέλεις να κάνεις από εδώ και πέρα.

Στα θετικά: μετά από καιρό νιώθεις τόσο σίγουρος για εσένα.

Στα αρνητικά: θα πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύς

Νιώθεις καλά, έχεις ενέργεια και διάθεση να κάνεις πράγματα και να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους. Ωστόσο, είναι στιγμές, που αισθάνεσαι κάτι να σε τραβάει προς τα κάτω – λίγο μια ερωτική απογοήτευση από τα παλιά, λίγο η έμπνευσή σου δεν είναι στα καλύτερά της, δεν θέλει και πολύ για να σε ρίξει.

Στα θετικά: ερωτικά κάτι καλό κάνει την εμφάνισή του και σε ανεβάζει.

Στα αρνητικά: σου λείπει η έμπνευση στο επαγγελματικό κι αυτό σε ταλαιπωρεί.