Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
O Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ επιστρέφει και πάλι με τα Calvin Klein εσώρουχα του

O Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ επιστρέφει και πάλι με τα Calvin Klein εσώρουχα του

Αφού ουσιαστικά διέλυσε το διαδίκτυο με την πρώτη του καμπάνια για τoν Calvin Klein, ποζάροντας χωρίς πουκάμισο σε έναν φθαρμένο κοτλέ καναπέ, ο αστέρας επανήλθε.

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είναι αδιαμφισβήτητα το αστέρι του Calvin Klein.

«Η αισθητική του Calvin Klein ήταν πάντα διαχρονική και ήταν υπέροχο που επέστρεψα μαζί τους και με όλη τη δημιουργική ομάδα για αυτή τη νέα καμπάνια», ανέφερε ο Γουάιτ σε δήλωσή του σύμφωνα με το Variety

Αφού ουσιαστικά διέλυσε το διαδίκτυο με την πρώτη του καμπάνια για την αμερικανική μάρκα μόδας, ποζάροντας χωρίς πουκάμισο σε έναν φθαρμένο καναπέ που αργότερα αναρτήθηκε προς πώληση στο Facebook Marketplace, ο πρωταγωνιστής του «The Bear» επανήλθε και πάλι για άλλη μια θορυβώδη διαφήμιση.

«Κλασική αμερικάνικη και cool»

Αυτή τη φορά, ο Γουάιτ κατευθύνθηκε δυτικά για τη φωτογράφιση, στην οποία τον βλέπουμε να λιάζεται δίπλα σε μια πισίνα στο Λος Άντζελες, παρουσιάζοντας τα τελευταία εσώρουχα και τζιν της μάρκας. Ο Mert Alas επέστρεψε για τη φωτογράφηση της καμπάνιας και του βίντεο, με μουσική υπόκρουση το «Crimson and Clover» των The Shacks.

«Η αισθητική του Calvin Klein ήταν πάντα διαχρονική και ήταν υπέροχο που επέστρεψα μαζί τους και με όλη τη δημιουργική ομάδα για αυτή τη νέα καμπάνια», ανέφερε ο Γουάιτ σε δήλωσή του σύμφωνα με το Variety.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, ο Γουάιτ φοράει τα εσώρουχα και τα denim styles του Calvin Klein για το φθινόπωρο 2024- μια συλλογή την οποία το brand περιγράφει ως «κλασική αμερικάνικη και cool»- , όπως τα 90s Straight, Slim Fit και Standard Straight Jeans, το 90s Trucker Jacket και το Monogram Logo T-Shirt. Κάτω από όλα αυτά: τα εσώρουχα Modern Cotton Air και τα εμβληματικά εσώρουχα Cotton Classic, τα οποία συμπληρώνουν τα νέα γυαλιά ηλίου.

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον Bruce Springsteen στο «Deliver Me From Nowhere», την ταινία των 20th Century Studios για τη δημιουργία του άλμπουμ «Nebraska» του 1982 του θρύλου της ροκ. Η ταινία αποτελεί διασκευή του βιβλίου του Warren Zanes «Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska» (2023).

*Με πληροφορίες από: Variety

Only in

Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Άδωνις

Με μία μελέτη για τις αναμονές στα... βρετανικά νοσοκομεία απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κριτική που δέχεται για την κατάρρευση του ΕΣΥ και τις τραγικές ελλείψεις στα ελληνικά νοσοκομεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024