Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Καστοριά: Αδέσποτο τσομπανόσκυλο δάγκωσε δύο 8χρονα παιδιά

Καστοριά: Αδέσποτο τσομπανόσκυλο δάγκωσε δύο 8χρονα παιδιά

Το τσομπανόσκυλο στην Καστοριά, δάγκωσε τον έναν οκτάχρονο σε αρκετά σημεία του σώματος του, ενώ στην συνέχεια κατάφερε να επιτεθεί και να δαγκώσει και τον φίλο του.

Τον απόλυτο τρόμο προκάλεσε ένα αδέσποτο τσομπανόσκυλο στο Νταηλάκη, της Καστοριάς, το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου 2024, όταν επιτέθηκε και δάγκωσε δύο 8χρονα παιδιά που έπαιζαν έξω από τις αυλές των σπιτιών τους.

Το μεγαλόσωμο σκυλί το οποίο βρίσκεται αρκετό καιρό στην περιοχή, είχε δείξει αρκετές φορές τον επιθετικό του χαρακτήρα προς τους κατοίκους αλλά δεν είχε δαγκώσει κανέναν, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Τα παιδιά σε κατάσταση σοκ διακομίστηκαν στον νοσοκομείο

Το σκυλί δάγκωσε το παιδί σε αρκετά σημεία του σώματός του / εικόνα από ΕΡΤnews

Αρχικά, το σκυλί δάγκωσε τον έναν οκτάχρονο σε αρκετά σημεία του σώματος του, ενώ στην συνέχεια κατάφερε να επιτεθεί και να δαγκώσει και τον φίλο του. Θεατές του περιστατικού ήταν αρκετοί κάτοικοι, καθώς και η μητέρα του ενός παιδιού, οι οποίοι έτρεξαν στο σημείο και έδιωξαν το σκυλί μακριά από τα παιδιά, τα οποία άμεσα διακομίσθηκαν σε κατάσταση σοκ, στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, οπού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Eικόνα από ΕΡΤnews

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Ο πατέρας του ενός οκτάχρονου κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καστοριάς για να περισυλλέξει το ζώο, το οποίο όμως δεν κατάφεραν να εγκλωβίσουν.

Eικόνα από ΕΡΤnews

Τέλος, την επόμενη μέρα από το περιστατικό το άγριο τσομπανόσκυλο φαίνεται να επιτέθηκε και σε μία ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία ευτυχώς δεν κατάφερε να δαγκώσει.

Only in

Οι σταγόνες βροχής έγιναν καταιγίδα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοιράζει… ευχολόγια

Η δημοσιογραφική έρευνα προκαλεί σημάδια πανικού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις επαναλαμβάνοντας τα ίδια αφηγήματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024