Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κολωνός: Στη φυλακή οδηγείται ο 44χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό σε βάρος 16χρονης

Κολωνός: Στη φυλακή οδηγείται ο 44χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό σε βάρος 16χρονης

Στη φυλακή οδηγείται ο 44χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό σε βάρος 16χρονης στον Κολωνό μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του επανέλαβε τον αρχικό υπερασπιστικό του ισχυρισμό ότι επί 2,5 μήνες περίπου είχε σχέση με το θύμα του και όπως ισχυρίστηκε αυτός ήταν […]

Στη φυλακή οδηγείται ο 44χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό σε βάρος 16χρονης στον Κολωνό μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του επανέλαβε τον αρχικό υπερασπιστικό του ισχυρισμό ότι επί 2,5 μήνες περίπου είχε σχέση με το θύμα του και όπως ισχυρίστηκε αυτός ήταν και ο λόγος που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγος του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υποστήριξε πως ήταν λάθος του που δεν είχε μιλήσει στον πατέρα της 16χρονης νωρίτερα.

Ο προφυλακισμένος πλέον κατηγορούμενος προέβαλε τον ισχυρισμό πως η 16χρονη αρχικά τον προσέγγισε επειδή είχε εμμονή με το γιο του και στη συνέχεια βρήκε σε εκείνον ένα πιο σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον.

Παράλληλα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως οι δικοί του είχαν αντιρρήσεις για αυτή τη σχέση. Ζήτησε μάλιστα να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου το οποίο έχει κατασχεθεί για να διαπιστωθούν τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής στην 16χρονη.

Ωστόσο κα ένας από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Only in

Μετά τη φωτιά και την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πεντέλη: Όταν σβήνουν τα φώτα

15 μέρες μετά τη φωτιά στην Πεντέλη και μία βδομάδα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού ο χρόνος κυλάει αργά όσον αφορά τις εργασίες καθαρισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024