Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα χθες (26/8) στα ΚΤΕΛ Κηφισού, μπροστά στην πιάτσα των ταξί.

Υπενθυμίζεται ότι ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε από ομάδα τουλάχιστον άλλων τριών, οι οποίοι φεύγοντας, πυροβόλησαν στον αέρα μπροστά στα έντρομα βλέμματα δεκάδων ανθρώπων.

«Ο δράστης του πυροβολισμού φαίνεται ότι είναι νόμιμος κάτοχος άδειας ταξί, όπως και το θύμα»

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, «Οι πυροβολισμοί ήταν για εκφοβισμό. Αυτή είναι και η αναφορά του θύματος. Έχουν ταυτοποιηθεί κάποια άτομα της συγκεκριμένης συμπλοκής. Το θύμα (του ξυλοδαρμού) οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αναζητούνται οι δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί».

Όπως είπε στην ΕΡΤ «Ο δράστης του πυροβολισμού φαίνεται ότι είναι νόμιμος κάτοχος άδειας ταξί, όπως και το θύμα. Τουλάχιστον αυτή είναι η αναφορά που έχουμε στην Ελληνική Αστυνομία, έχει ταυτοποιηθεί όμως και αναζητείται» πρόσθεσε.

Για μια κούρσα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, αφορμή για τον διαπληκτισμό φαίνεται ότι ήταν ένας πελάτης ταξί. “Η αναφορά στην αστυνομία είναι ότι έγινε για έναν πελάτη, για συγκεκριμένη κούρσα” εξήγησε και σημείωσε ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ελεγχθεί και για το πώς έλαβε την άδεια για να εργάζεται σε αυτό το επάγγελμα και να κατέχει νόμιμη άδεια ταξί.

Δείτε βίντεο του in από τα ΚΤΕΛ Κηφισού: