Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΚΤΕΛ Κηφισού: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς – Τι λένε οδηγοί ταξί

ΚΤΕΛ Κηφισού: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς – Τι λένε οδηγοί ταξί

Όπως ισχυρίζονται οδηγοί ταξί η Αθήνα έχει χωριστεί σε καντούνια παρανομίας στα ΚΤΕΛ Κηφισού, το Μοναστηράκι, το λιμάνι Πειραιά.

Την άγρια συμπλοκή μεταξύ οδηγών ταξί στα ΚΤΕΛ Κηφισιού που σημειώθηκε χθες το απόγευμα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνονται καρέ καρέ οι στιγμές τρόμου και ο πανικός όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Λίγο μετά καταφθάνουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Στα πλάνα βλέπουμε αστυνομικούς με τα κινητά τους να τραβάνε φωτογραφίες του κάλυκες του παρ’ ολίγον μακελειού στα ΚΤΕΛ.


Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι μπροστά σε έντρομους επιβάτες των ΚΤΕΛ. Στο Live News αποκλειστική μαρτυρία ταξιτζή που ήταν αυτόπτης μάρτυρας. «Έβγαλε το πιστόλι και έριξε. Είδα τέσσερα άτομα να έρχονται και να χτυπάνε τον οδηγό του ταξί χωρίς λόγο», λέει.

Άλλος μάρτυρας περιγράφει: «Κάποιος πήρε μια κούρσα αεροδρόμιο, η οποία είναι 50€ – 60€. Του πήρανε του ανθρώπου τον πελάτη και τα πράγματα και βάλανε τα πράγματα σε κάποιο ταξί ενός Ρομά και αυτοί τσακωθήκανε μεταξύ τους, γιατί θέλανε όλοι να τον πάνε την κούρσα γιατί είναι 50€ – 60€. Μου το έχουνε κάνει και εμένα παλιά αυτό. Είχα φορτώσει εγώ για Άγιο Στέφανο και μου κατεβάσανε τον πελάτη. Είναι επικίνδυνοι, γιατί αυτοί τώρα είναι καμιά δεκαριά άτομα εκεί, τι να αμυνθείς; Ξέρετε τι κάνανε παλιά σε ένα ταξί; Πήγανε και πήρανε μία πίτα γεμάτη με τζατζίκι και ντομάτα και του την πετάξανε μέσα εκεί που είναι αεραγωγοί».

Οι ταξιτζήδες θα πουν πως η Αθήνα έχει χωριστεί σε καντούνια παρανομίας στα ΚΤΕΛ Κηφισού, το Μοναστηράκι, το λιμάνι Πειραιά.

Περιγραφή «σοκ» από οδηγό ταξί

«Είχα πάει κάτω στα λεωφορεία στον Κηφισό, καθώς έμπαινα μέσα είδα έναν τύπο γεροδεμένο φουσκωτό, έψαχνε κάποιον, βλέπει αυτόν που έψαχνε και πάει κοντά του «ρε του λέει σε ποιον είπες να πάει να….». Όπως κατάλαβα αυτός ο τύπος ο γεροδεμένος ο φουσκωτός άφηνε πελάτη και ήταν ένας οδηγός ταξί, ήταν Ρομά, πέρασε από δίπλα του πέρασε ίσα ίσα και θεώρησε ότι ο άλλος ο φουσκωτός έπρεπε να πάει πιο πέρα και τέλος πάντως του λέει «άντε και…». Του λέει ο Ρομά «ρε συ ξέρεις με ποιον πας να τα βάλεις ρε; Έχω πάει πολλά αυτόφωρα», περιγράφει ο οδηγός.

Only in

Φρίκη στη Σμύρνη - Πατέρας πυροβόλησε τα τέσσερα παιδιά του - Σκότωσε τα τρία

Ο δράστης στη Σμύρνη αποπειράθηκε στη συνέχεια να αυτοκτονήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024