Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις άνδρες που κατηγορήθηκαν για βιασμό τουρίστριας – Υπήρχε συναίνεση

Μύκονος: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις άνδρες που κατηγορήθηκαν για βιασμό τουρίστριας – Υπήρχε συναίνεση

Οι τρεις άνδρες παραδέχτηκαν ότι είχαν ερωτική συνεύρεση με την 23χρονη, ωστόσο βίντεο δείχνουν ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις άνδρες με καταγωγή από το Πακιστάν που κατηγορήθηκαν για βιασμό 23χρονης τουρίστριας στη Μύκονο, καθώς από την ανάλυση των βίντεο, προέκυψε σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, ότι η σεξουαλική συνεύρεση που κατήγγειλε η 23χρονη, έγινε με την απόλυτη συναίνεσή της.

Η 23χρονη κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο από τρεις Πακιστανούς. Οι δράστες αναγνωριστήκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Μυκόνου. Εκεί ομολόγησαν ότι πράγματι συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 32χρονη τουρίστρια.

Η τουρίστρια κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης, δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ

Σε βάρος των τριών ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία και μετήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Όπως προέκυψε από τα βίντεο που είχαν τραβήξει οι άνδρες κατά την σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού.

Πρόκειται περί ανατροπής της αρχικής εικόνας που είχε δοθεί από αστυνομικές πηγές οι οποίες μιλούσαν για βιντεοληπτικό υλικό που έδειχνε την 23χρονη χωρίς τις αισθήσεις της κατά τις σεξουαλικές πράξεις.

Τέλος, σημειώνεται ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης, δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

Only in

«Ποιον πύραυλο προτιμάτε;» – Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν το Ισραήλ μέσω νέου βίντεο

«Με ποιους από τους πυραύλους του το Ιράν μπορεί να στοχεύσει το Ισραήλ;», διερωτώνται οι Φρουροί της Επανάστασης - Το Ιράν απειλεί το Ισραήλ με βίντεο που δείχνει το βεληνεκές των πυραύλων του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024