Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Οι τελευταίες στιγμές του 19χρονου ενώ πήγαινε στο λούνα παρκ – Βίντεο ντοκουμέντο

Χαλκιδική: Οι τελευταίες στιγμές του 19χρονου ενώ πήγαινε στο λούνα παρκ – Βίντεο ντοκουμέντο

Αν το παιχνίδι δεν είχε αυτή την υπερβολική ταχύτητα ίσως όλα να ήταν διαφορετικά, λέει ο πατέρας του 19χρονου μιλώντας στο MEGA

Θλίψη και οργή είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν για τον χαμό του 19χρονου Γιάννη στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο 19χρονος μπήκε στο μοιραίο παιχνίδι crazy dance μαζί με τον 16χρονο αδερφό του, ενώ η μητέρα τους μαζί με τον άλλο του αδερφό, ήταν μπροστά τη στιγμή του δυστυχήματος.

Οι τελευταίες στιγμές

To Live News φέρνει στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες ανέμελες στιγμές της οικογένειας.

Είναι στις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου. Λίγο μετά τις 11:00 η μητέρα με τα τρία παιδιά της σηκώνεται από μία καφετέρια της περιοχής στο Πευκοχώρι και όλοι μαζί ξεκίνησαν τη βόλτα τους, όπου κατέληξαν στο λούνα παρκ για να παίξουν.

Οι εικόνες είναι από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής. Σε αυτές βλέπουμε τη μητέρα με τον 19χρονο Γιάννη, που έχασε τη ζωή του, τον 16χρονο αδερφό του, που ήταν μαζί του στο παιχνίδι, αλλά και τον μικρότερο αδερφό τους να κατευθύνονται προς το λούνα παρκ.

Ένα τέταρτο μετά τα δύο παιδιά ανέβηκαν στο παιχνίδι και υπήρξε η μοιραία κατάληξη.

«Απειλές δέχεται ο ιδιοκτήτης»

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, Αλέξης Κούγιας μίλησε στο MEGA και στο  Live News λέγοντας ότι ο πελάτης του δέχεται απειλές. Μάλιστα έκανε λόγο για «ακραία συμπεριφορά σε βάρος του ιδιοκτήτη».

«Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο διενέργειας πραγματογνωμοσύνης. Μπορεί το αποτέλεσμά της να είναι θετικό για τον ιδιοκτήτη και να μην έχουμε εξελίξεις που θα είναι σκληρές ποινικά».

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για ατύχημα, αναφερόμενος στην τραγωδία στο λούνα παρκ στην Χαλκιδική.

«Πρόκειται για ατύχημα»

«Ανεξαρτήτως του πόνου της οικογένειας και της ελληνικής οικογένειας, πρόκειται για ατύχημα. Δεν ξεκίνησε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να σκοτώσει ανθρώπους, ούτε ο χειριστής».

Όπως ανέφερε ο ποινικολόγος, τον εντολέα του τον έχουν περιγράψει ως τον καλύτερο εργοδότη επί δεκαετίες, όπως και καλό οικογενειάρχη.

«Δεν πρόκειται για δόλια συμπεριφορά, αλλά αμελή», είπε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ αποκάλυψε πως τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ τον έχουν απειλήσει μπράβοι.

«Η μεγάλη ταχύτητα διέλυσε το σάπιο παιχνίδι»

Ο πατέρας του 19χρονου τόνισε πως η ταχύτητα ήταν εκείνη που έπαιξε μοιραίο ρόλο στην τραγωδία στη Χαλκιδική, επιρρίπτοντας ευθύνες στον χειριστή του μηχανήματος.

«Την ώρα που επιβιβάστηκαν τα παιδιά και κάθισαν, ο χειριστής τους άλλαξε θέση, χωρίς να πει κάποια δικαιολογία. Όντως έλεγξε ζώνες και όταν ξεκίνησε, την ώρα που πήγε να κινηθεί προς το σημείο που γίνεται ο χειρισμός, γύρισε και είπε σε φίλο του ‘θα τους κάνω να μην σηκώσουν κεφάλι’».

«Την ώρα που ξεκίνησε το μηχάνημα ξεκίνησε με αργό ρυθμό. Στην πορεία έδωσε μεγάλη ταχύτητα. Η μητέρα φώναζε ‘χαμήλωσέ το, χαμήλωσε το’ κι αυτός της έκανε με το χέρι του ‘ησύχασε’. Η ταχύτητα αυτή διέλυσε το μηχάνημα, που ήταν εντελώς σάπιο. Το διέλυσε, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί το παιδί», συμπλήρωσε ο πατέρας του 19χρονου.

Όπως είπε ο ίδιος, εάν το μηχάνημα κινούταν σε κανονικές στροφές, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά.

Only in

Μετά τη φωτιά και την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πεντέλη: Όταν σβήνουν τα φώτα

15 μέρες μετά τη φωτιά στην Πεντέλη και μία βδομάδα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού ο χρόνος κυλάει αργά όσον αφορά τις εργασίες καθαρισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024