Το φετινό καλοκαίρι για την Δούκισσα Νομικού και την οικογένεια της, δεν είχε μόνο ελληνικά τοπία και κυκλαδίτικα νησιά, αλλά και ένα ταξίδι ζωής στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά, επισκέφτηκαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία στον πλανήτη. Πρόκειται για το Εθνικό Πάρκο Yellowstone στην Montana των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Το συγκεκριμένο πάρκο εκτείνεται σε πάνω από 2,2 εκατομμύρια στρέμματα και βρίσκεται στην κορυφή ενός αδρανούς ηφαιστείου. Πολύ πιθανό να έχεις δει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της φύσης, που προέρχονται από το συγκεκριμένο μέρος.

Αποτελεί διάσημη επιλογή για πολλούς Αμερικανούς και προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι απολαμβάνουν μοναδική, πλούσια φύση, γεωθερμικές πηγές, θερμοπίδακες και ηφαιστειογενή εδάφη με ορμητικά ποτάμια και γαλήνιες λίμνες, καταρράκτες και φαράγγια ενώ φιλοξενεί και πολλά άγρια ζώα.

Στο σπουδαίο αυτό σημείο βρέθηκε λοιπόν και η Δούκισσα Νομικού, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει πως θα λείψει για λίγο από τα social media, απολαμβάνοντας την καθημερινότητα και τις στιγμές της ζωής μακριά από οθόνες. «Μου έχετε στείλει αρκετά μηνύματα και με ψάχνετε. Θα επανέλθω σύντομα. Για την ώρα ζω ωραίες στιγμές μακριά από τα social. Διάβασα ένα ωραίο: You can’t add days to your life, but you can add life to your days», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και πράγματι τόσο η Δούκισσα όσο και η οικογένεια της, έδωσαν νόημα στις ημέρες τους περνώντας ημέρες στη φύση και σε άγρια τοπία. Η ίδια δημοσίευσε ένα φωτογραφικό άλμπουμ όπου βλέπουμε και τα δυο της παιδιά, τον 6χρονο Σάββα και την 4,5 ετών Αναστασία.

Τα στιγμιότυπα από το ταξίδι της οικογένειας είναι πράγματι εντυπωσιακά, ενώ το γεγονός πως δεν χάνουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα πιο εντυπωσιακά μέρη στον κόσμο, μας εμπνέει για περισσότερα ταξίδια και εμπειρίες ζωής.

* Πηγή: Grace