Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Έχετε γαλάζια μάτια; Αυτά είναι τα make-up looks που πρέπει να δοκιμάσετε

Έχετε γαλάζια μάτια; Αυτά είναι τα make-up looks που πρέπει να δοκιμάσετε

5 κορυφαία στιλ μακιγιάζ που είναι τέλεια για εσάς!

Τα γαλάζια μάτια είναι σαγηνευτικά και δείχνουν ακόμη πιο όμορφα με το κατάλληλο μακιγιάζ. Αν χρειάζεστε έμπνευση, συγκεντρώσαμε εκείνα τα make-up looks που θα τα αναδείξουν και θα σας χαρίσουν τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις. Κάντε screenshot τα αγαπημένα σας και πιάστε πινέλα και σκιές αμέσως!

Καφέ smokey eyes

Τα κλασικά smokey eyes θα είναι πάντα must, αλλά όσο έχουμε ακόμη καλοκαίρι, επιλέξτε καλύτερα καφέ αποχρώσεις για ένα πιο γλυκό και «ζεστό» αποτέλεσμα. Προτιμήστε απαλούς τόνους της σοκολάτας και του εσπρέσο κι εφαρμόστε τους στην πτυχή (cut crease) και την εξωτερική πλευρά του ματιού για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ασημί σκιά

Η ασημί σκιά αναδεικνύει στο μέγιστο τα μπλε μάτια, οπότε μη διστάσετε να την υιοθετήσετε στο μακιγιάζ σας. Απλώστε τη σε όλο το κινητό βλέφαρο, κάντε πολύ καλό μπλεντάρισμα και ολοκληρώστε με μάσκαρα και μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner τόσο στην άνω όσο και στην κάτω πλευρά του ματιού.

Neon eyeliner

Το μαύρο eyeliner είναι τέλειο, αλλά το neon eyeliner πάνω στα γαλάζια μάτια σας είναι συγκλονιστικό. Διαλέξτε μια πολύ φωτεινή απόχρωση, όπως πορτοκαλί ή κίτρινο, και κάντε μια γραμμή που θα ξεκινάει περίπου από το κέντρο του ματιού και θα πηγαίνει προς τα έξω και προς τα πάνω. Κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ «ήσυχο», ώστε τα μάτια σας να κλέψουν όλη την παράσταση.

’90s eyes

Οι διακριτικοί καφέ τόνοι ήταν οι επικρατέστεροι στη δεκαετία του ’90 και είναι οι κατάλληλοι για να κάνουν τα μπλε μάτια σας να δείχνουν πιο έντονα και λαμπερά, όπως φαίνεται εδώ και στο μακιγιάζ της influencer Alix Earle. Για τέλειο αποτέλεσμα, ολοκληρώστε το makeup look σας με καφέ μολύβι χειλιών, διάφανο lip gloss και πολλή μάσκαρα.

Silvery pink

Μια ασημί-ροζ σκιά, όπως αυτή που βλέπετε παρακάτω, δημιουργεί μια έντονη αντίθεση που τραβάει την προσοχή στα μάτια χωρίς όμως το αποτέλεσμα να δείχνει τολμηρό ή υπερβολικό. Συνδυάστε τη με λαμπερά nude χείλη και ροζ ρουζ και το αποτέλεσμα θα είναι ρομαντικό και ταυτόχρονα σέξι.

* Πηγή: Grace

Only in

Οι σταγόνες βροχής έγιναν καταιγίδα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοιράζει… ευχολόγια

Η δημοσιογραφική έρευνα προκαλεί σημάδια πανικού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις επαναλαμβάνοντας τα ίδια αφηγήματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024