Μπορεί ο Αύγουστος να κλείνει ευχάριστα αφού ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και επιστρέφει σε ορθή πορεία, βάζοντας τέλος στην αίσθηση στασιμότητας που κυριαρχούσε, ωστόσο κάποια ζώδια έχουν ακόμη να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που θα τους δυσκολέψουν ιδιαίτερα. Και αυτό γιατί οι θέσεις και οι όψεις των πλανητών θα είναι απαιτητικές και θα επηρεάσουν με τρόπο που θα προκαλέσει σύγχυση, αυξημένες απαιτήσεις, αλλά και προβλήματα σε θέματα επαγγελματικών και προσωπικών.

Ποια ζώδια, λοιπόν, θα έχουν δύσκολο Σεπτέμβριο;

Κριός

Για εσένα Κριέ, ο φετινός Σεπτέμβρης σίγουρα δεν θα είναι ο μήνας σου, αφού οι υποχρεώσεις, οι απαιτήσεις και οι εντάσεις θα είναι μέρος της καθημερινότητας σου. Επιστρέφοντας σε μια ρουτίνα προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις καταστάσεις δύσκολες και να πάρεις αποφάσεις που θα δυσαρεστήσουν πολλά άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Πιθανώς να βρίσκεσαι σε μια μεταβατική φάση, και να νιώθεις πως κανένας σου στόχος δεν εκπληρώνεται. Σε κάθε περίπτωση κάνε λίγη υπομονή, διατήρησε την ψυχραιμία σου και σκέψου με λογική και όχι με παρόρμηση. Κυρίως όμως, προχώρα σε οργάνωση και δώσε προτεραιότητα στην υγεία σου.

Καρκίνος

Και για εσένα Καρκίνε, οι θέσεις των πλανητών μέσα στον Σεπτέμβριο θα σου τα φέρουν σκούρα και κυρίως θα επηρεάσουν τομείς όπως τα προσωπικά, τα ερωτικά και οι σχέσεις. Θα είναι με περίοδος με έντονη συναισθηματικά ανασφάλεια και αστάθεια, γι’ αυτό είναι σημαντικό να προετοιμαστείς για να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις. Η οικογένεια και οι σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ανασφάλεια και οι αμφιβολίες για το μέλλον πιθανώς να σε οδηγήσουν σε δύσκολες αποφάσεις, που ίσως σου βγουν σε καλό. Σε κάθε περίπτωση δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και εστίασε σε συνήθειες και δραστηριότητες που σε κάνουν να χαλαρώνεις και να ακούς πιο πολύ τον εσωτερικό σου κόσμο. Μην διστάσεις να ζητήσεις στήριξη και βοήθεια, από τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, ειδικά αν νιώθεις πως πνίγεσαι μέσα σε μια κουταλιά νερού.

* Πηγή: Grace