Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Παιδικό γραφείο: Συμβουλές για να το διαμορφώσουμε σωστά

Παιδικό γραφείο: Συμβουλές για να το διαμορφώσουμε σωστά

Η επένδυση σε ένα εργονομικό γραφείο και μια καρέκλα με ρυθμιζόμενο ύψος θα βοηθήσει καταρχάς το παιδί σας να διατηρεί μια υγιή στάση και επομένως θα νιώθει άνετα ενώ διαβάζει.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία έχει ήδη ξεκινήσει και μπορεί το μυαλό των μαθητών να απασχολεί τι τσάντα θα πάρουν, εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε πως θα διαμορφώσετε το δωμάτιο τους σε χώρο μελέτης.

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε μια ανακαίνιση στο παιδικό δωμάτιο ώστε τα παιδιά σας να έχουν τον δικό τους χώρο όπου θα διαβάζουν και θα μελετούν τις σχολικές τους εργασίες.

Πώς όμως να σχεδιάσετε τον τέλειο χώρο μελέτης για τα παιδιά σας, ώστε να τους δώσετε τις καλύτερες πιθανότητες να διακριθούν στις σχολικές τους εργασίες;

Η επένδυση σε ένα εργονομικό γραφείο και μια καρέκλα με ρυθμιζόμενο ύψος θα βοηθήσει καταρχάς το παιδί σας να διατηρεί μια υγιή στάση και επομένως θα νιώθει άνετα ενώ διαβάζει.

Αν το δωμάτιο του παιδιού σας είναι μεγάλο επενδύστε σε βιβλιοθήκες και ράφια για την καλύτερη οργάνωση όχι μόνο των βιβλίων του αλλά και των παιχνιδιών τους.

Για να γράφει

Για την επιλογή του γραφείου θα πρέπει να λάβετε υπόψη τον χώρο του δωματίου. Αν το παιδί έχει μεγάλο δωμάτιο οι  επιλογές είναι πολλές, όπως το παιδικό Γραφείο Χαρά 95x55x75cm Ροζ.

Διαθέτει συρτάρι, ράφια και τρεις χώρους αποθήκευσες ενώ διατίθενται σε πολλά χρώματα.

Αν ψάχνετε ένα γραφείο σε κλασσικό design, αντοχής και με υπέροχα χρώματα για να ολοκληρώσετε τον εξοπλισμό του παιδικού δωματίου τότε η κατάλληλη επιλογή είναι το Παιδικό Γραφείο Pakoworld Looney Μελαμίνη Μπεζ / Γαλάζιο 100x55x75cm.

Μην ξεχνάτε ότι το παιδικό γραφείο συντροφεύει το παιδί σε κάθε δημιουργική και μαθησιακή δραστηριότητα. Το Bubble είναι ευρύχωρο, εργονομικό, αισθητικά άρτιο και ιδανικό για κάθε παιδικό δωμάτιο με στυλ και πρακτικότητα. Το σετ γραφείου Bubble είναι ιδανικό αν έχετε δύο παιδιά.

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο και να δημιουργήσετε ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον  επενδύστε σε ένα γραφείο με βιβλιοθήκη.

Το γραφείο Sarris με Βιβλιοθήκη έχει θέση για μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς και δύο συρτάρια. Η εταζέρα περιλαμβάνει 2 ράφια και ένα ντουλάπι.

,

Αν το παιδικό δωμάτιο είναι ιδιαίτερα μικρό επενδύστε σε γραφεία που δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, όπως το Παιδικό Γραφείο με Ατσάλινο Σκελετό και Πλαστική Επιφάνεια.

Είναι ένα υπέροχο κλασικό γραφείο όπου το παιδί σας μπορεί να διαβάσει και να παίξει. Η λευκή του επιφάνεια έχει πάνω διάφορα ασύμετρα χρωματιστά σχέδια που προσδίδουν μια χαρούμενη διάθεση. Στο τελείωμα της έχει ξύλο MDF για να  μπορέσει το παιδί να οριοθετήσει το χώρο του.

Για να κάθεται 

Φυσικά ο χώρος μελέτης του παιδιού δεν θα είναι ολοκληρωμένος χωρίς την καρέκλα γραφείου, στην οποία θα μπορεί να κάθεται άνετα για να διαβάζει, να παίζει ή να ζωγραφίζει.

Θα πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίζει την καλή του στάση, πρακτική αλλά και ευέλικτη ώστε να μπορεί να την μετακινεί άνετα και να κάθεται όπως το βολεύει καλύτερα.

Προκειμένου η καρέκλα γραφείου να παρέχει στα παιδιά τη σωστή θέση καθίσματος για πολλά χρόνια, θα πρέπει ιδανικά να μεγαλώσει μαζί τους. Αυτό είναι δυνατό εάν πολλά εξαρτήματα είναι ρυθμιζόμενα, δηλαδή το ύψος, το βάθος, η επιφάνεια του καθίσματος και η κλίση της πλάτης καθίσματος καθώς και τα υποβραχιόνια (εάν υπάρχουν).

Εύκολη οργάνωση
Εκτός από το γραφείο και την καρέκλα το παιδί σας θα χρειαστεί και μια βιβλιοθήκη ή ραφιέρα, πάντα ανάλογα με το χώρο του δωματίου του, για την καλύτερη οργάνωση όχι μόνο των σχολικών του βιβλίων αλλά και των παιχνιδιών του.

Ο αποθηκευτικός χώρος πάνω από το γραφείο είναι εξαιρετικός για να βγάλετε τα πράγματα από τη μέση – αλλά να τα έχουν στη διάθεσή τους τα παιδιά.

Η βιβλιοθήκη Sarris από ενισχυμένη μελαμίνη αρίστης ποιότητας σε διάφορα χρώματα, διαθέτει δύο ράφια και ένα ντουλάπι. Η εταζέρα αποτελεί μια χρηστική και πρακτική λύση, διότι εξοικονομείτε χώρο και δημιουργείτε ένα οργανωμένο και λειτουργικό περιβάλλον για το παιδί σας.

Για μικρότερους χώρους επιλέξτε τη βιβλιοθήκη δαπέδου της Homocom. Διαθέτει 4 ράφια και 1 συρτάρι που σας προσφέρουν άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε τα βιβλία ή τα παιχνίδια των παιδιών σας.

Ολα όσα ψάχνετε για την οργάνωση του παιδικού γραφείου θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές στο SHOPFΙΧ.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.

Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και επιλέξετε έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Και μην ξεχνάτε ότι το SHOPFLIX.gr έχει δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα σχολικά είδη.

Only in

«Ποιον πύραυλο προτιμάτε;» – Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν το Ισραήλ μέσω νέου βίντεο

«Με ποιους από τους πυραύλους του το Ιράν μπορεί να στοχεύσει το Ισραήλ;», διερωτώνται οι Φρουροί της Επανάστασης - Το Ιράν απειλεί το Ισραήλ με βίντεο που δείχνει το βεληνεκές των πυραύλων του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024