Ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας, ο τρόπος που τα διατηρείτε κάνει τεράστια διαφορά.

Υπάρχουν πολύ περισσότερες απαιτήσεις για τα μαλλιά σας. Τα serum μαλλιών μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους για τα μαλλιά σας.

Τα φριζαρισμένα μαλλιά μπορεί να είναι ένας εφιάλτης για να τα αντιμετωπίσετε, ειδικά σε υγρό καιρό ή μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για τα θαμπά, άτονα μαλλιά. Αν και τα σέρουμ μαλλιών δεν είναι θαυματουργά, ορισμένα σκευάσματα περιέχουν συστατικά που είναι γνωστό ότι προάγουν την ανάπτυξη και το πάχος των μαλλιών. Η τακτική χρήση αυτών των ορών μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση του τριχωτού της κεφαλής, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να ενθαρρύνει την υγιέστερη ανάπτυξη των μαλλιών με την πάροδο του χρόνου.

Εμείς βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα serum μαλλιών και εσείς επιλέξτε ποιος ορός είναι κατάλληλος για τα μαλλιά σας. Με τις αγορές σας σε προϊόντα Υγείας Ομορφιάς από τo SHOPFLIX.gr έχετε δωρεάν μεταφορικά.

Serum Μαλλιών Kerastase Nutritive 8H Magic Night για Εντατική Θρέψη & Αναζωογόνηση των Ξηρών Μαλλιών 90ml

Το όνομά του δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστό, αφού η ανάλαφρη, κρεμώδης μπεζ υφή του κάνει πραγματικά μαγικά επανορθώνοντας και αναζωογονώντας τα ξηρά μαλλιά.

Ώστε το επόμενο πρωί, να είστε έτοιμη να ανεμίσετε με περηφάνεια τα λαμπερά, νεανικά σας μαλλιά!

Serum Cocosolis Grow Ενδυνάμωσης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 110ml

Με αναζωογονητικό φρουτώδες άρωμα και ελαφριά υφή, το σπρέι serum GROW συνδυάζει εξαιρετικά αποτελεσματικά φυσικά συστατικά, για να μεταμορφώσει τα μαλλιά, καθιστώντας τα oρατά πιο δυνατά, πιο πυκνά και πιο ζωντανά σε μόλις 3 εβδομάδες.

Μειώνει την τριχόπτωση ενεργοποιεί την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών τα κάνει πιο πυκνά, πιο παχιά και πιο ζωντανά βελτιώνει τη δομή της τρίχας και την λάμψη των μαλλιών κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών επεκτείνει τον κύκλο ζωής των μαλλιών θρέφει εντατικά το τριχωτό της κεφαλής κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών.

Serum Μαλλιών L’Oreal Professionnel Serie Expert Serioxyl Advanced Ενδυνάμωσης για Λεπτά Μαλλιά 90ml

Πρωτοποριακός ορός μαλλιών για πυκνότητα, καθημερινή θεραπεία που βελτιώνει την πυκνότητα των μαλλιών. Εφαρμόζεται απευθείας στο τριχωτό, κάθε μέρα για τρεις μήνες.

Η εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία και οι συνεχείς έρευνες οδήγησαν στην πρωτοποριακή χρήση του Stemoxydine και της Ρεσβερατρόλης για πιο πυκνά μαλλιά, πιο δυνατά μαλλιά σε 6 εβδομάδες.

Serum Olaplex No.6 Bond Smoother Λείανσης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 100ml

Μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση για όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των ξηρών, γκρίζων και βαμμένων μαλλιών, καθώς και για μαλλιά που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία.

Κατάλληλο για έντονα σγουρά έως λεπτά μαλλιά. Επανασχεδιασμένο με εύχρηστη αντλία χωρίς αέρα, για να δώσετε στα μαλλιά σας την απαραίτητη δόση σχήματος και απαλότητας μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Σε κάθε περίπτωση συνδυάσετε τα serum μαλλιών με την κατάλληλη μάσκα ή λάδι μαλλιών.

Μετά από τη χρήση των Absolut Repair Shampoo και Conditioner, τα μαλλιά μένουν πιο λαμπερά, πιο λεία και πιο δυνατά, με λιγότερη φθορά στην επιφάνεια της τρίχας.

Το συμπυκνωμένο λάδι Metal Detox παρέχει προστασία στα μαλλιά από τα μεταλλικά στοιχεία που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά μετά από υπηρεσίες βαφής, balayage και ξανοίγματος. Αυτή η ειδική φόρμουλα κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά, προσφέροντάς τους 2x περισσότερη λάμψη, ενώ το χρώμα φαίνεται πιο έντονο.

Για το καθημερινό φορμάρισμα των μαλλιών σας χρησιμοποιείστε το λάδι Μαλλιών Kérastase Blond Absolu Huile Cicaextreme 100m

Ολα τα προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών σας θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr σε ατέλειωτη ποικιλία για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και μην ξεχνάτε πως έχετε δωρεάν μεταφορικά για όλα τα προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς.