Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Έχετε κοντά νύχια; Τα σχέδια και χρώματα που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε

Έχετε κοντά νύχια; Τα σχέδια και χρώματα που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε

Ποιος είπε ότι τα ιδιαίτερα nail designs δείχνουν ωραία μόνο σε μακριά μήκη;

Τα μακριά νύχια μπορεί να είναι ιδανικά για να δοκιμάσετε όλες τις τάσεις με τα ιδιαίτερα nail designs που κυκλοφορούν εκεί έξω, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα κοντά νύχια μένουν εκτός -το αντίθετο μάλιστα! Καθώς είναι πιο πρακτικά για την καθημερινότητά σας, σίγουρα δεν κινδυνεύουν να σπάσουν ή να ραγίσουν από οτιδήποτε χειρωνακτικό κάνετε, ενώ με τα κατάλληλα σχέδια δείχνουν υπέροχα. Εμείς συγκεντρώσαμε τα κορυφαία σχέδια και χρώματα που μπορείτε να δοκιμάσετε σε κοντά νύχια, για να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή πριν το ραντεβού στο nail salon.

Chinoiserie

Εάν θέλετε ένα μανικιούρ εμπνευσμένο από το παραδοσιακό στιλ της κινεζικής τέχνης, το chinoiserie, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε το παρακάτω nail design που είναι ιδιαίτερο και πρωτότυπο. Βάψτε τη βάση των νυχιών με ένα γαλακτερό χρώμα και σχηματίστε διάφορα σχέδια με μια royal blue απόχρωση.

View this post on Instagram

A post shared by Jaz (@paintbyjaz)

Αστραφτερές φράουλες

Τα fruity nails είναι μεγάλη τάση φέτος και με μια γενναία δόση glitter… απογειώνονται! Σε αυτό το mani, προτιμήστε τις φράουλες, οι οποίες όμως έχουν ένα λαμπερό twist. Έχει προστεθεί πάνω τους glitter, για να είναι σούπερ αστραφτερές και να φαίνονται από… το διάστημα.

Λεμόνια παντού

Στην ίδια φιλοσοφία με το παραπάνω σχέδιο κινείται και αυτό το μανικιούρ με τα λεμόνια- άλλο ένα it print του 2024. Δε χρειάζεται να υπάρχουν σε όλα τα νύχια σας, μπορείτε σε κάποια  να κάνετε ένα γαλλικό με κίτρινο χρώμα στην άκρη ώστε να δένει τέλεια με την απόχρωση των λεμονιών, ακόμα και να «συνοδέψετε» κάποια από τα λεμόνια με ντελικάτα λευκά λουλουδάκια.

50 αποχρώσεις του μπλε

Σε αυτό το μανικιούρ το μπλε κυριαρχεί, οπότε εάν είστε φαν του χρώματος πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε. Επιλέξτε τους τόνους του μπλε που σας αρέσουν και ζητήστε από την ειδικό να σχηματίσει καμπυλωτές γραμμές στην επιφάνεια των νυχιών σας με τα διάφορα μπλε που διαλέξατε. Το αποτέλεσμα θα είναι σαν να έχετε τα κύματα της θάλασσας στα άκρα σας.

Neon love

Οι neon αποχρώσεις στα νύχια είναι must φέτος, οπότε αν θέλετε να «κλείσετε» την καλοκαιρινή σεζόν στα άκρα σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτό το mani. Συνδυάζει το φούξια με το lime, ενώ σε μερικά νύχια έχει γίνει το tortoiseshell print, που επίσης είναι trending. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για το πιο μοδάτο μανικιούρ του μήνα!

Λιλά μαργαρίτες

Εάν αγαπάτε τα φλοράλ σχέδια στα νύχια, μπορείτε να τα υιοθετήσετε στο μανικιούρ σας με την απόχρωση του λιλά που είναι άκρως ρομαντική. Βάψτε τη βάση των νυχιών με μια απόχρωση του κόκκινου και σχηματίστε τις μαργαρίτες με ένα λιλά βερνίκι. Η αντίθεση ανάμεσα στα δύο χρώματα είναι τόσο ιδιαίτερη που όλοι θα κοιτάνε τα άκρα σας.

* Πηγή: Vita

Only in

Σιμόν Σινιορέ - Υβ Μοντάν: Ο έρωτας που εξελίχθηκε σε 34 χρόνια αγάπης και πολιτικών αγώνων

Η Σινιορέ αντέδρασε γενναία δημόσια στη διαβόητη σχέση του συζύγου της με τη Μέριλιν Μονρό, τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία του Χόλιγουντ του 1960 με τον εύστοχο τίτλο «Let's Make Love».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024