Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Από την Μακεδονία ξεκινάει περιοδεία για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου – Επίθεση στην κυβέρνηση

Από την Μακεδονία ξεκινάει περιοδεία για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου – Επίθεση στην κυβέρνηση

«Η παραγωγική Ελλάδα αγωνίζεται χωρίς καμία βοήθεια», τόνισε η Άννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή την εξαγγελία Μητσοτάκη για τα νέα λεωφορεία

Από την Μακεδονία ξεκινάει η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Άννα Διαμαντοπούλου, τη μεγάλη της περιοδεία για τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, η κυρία Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Καλαμαριά, στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα.

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου θα μιλήσει στην Φλώρινα και την Καστοριά, ενώ την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα μιλήσει στα Γρεβενά και την Πτολεμαΐδα και το Σάββατο 31 του μήνα στα Σέρβια Κοζάνης.

«Η παραγωγική Ελλάδα αγωνίζεται χωρίς καμία βοήθεια»

Εν τω μεταξύ, αιχμηρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε η Άννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο των νέων λεωφορείων στο Κορωπί, σύμφωνα με τις οποίες, ως το καλοκαίρι του 2025, θα υπάρχουν «950 νέα λεωφορεία σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας» στην Αττική.

«Πώς θα ενισχυθεί η ελληνική βιομηχανία και η ελληνική μικρή επιχείρηση; Ποια είναι τα αντισταθμιστικά οφέλη; Ποια είναι η συμμετοχή της παραγωγικής Ελλάδας στην διαδικασία;», ανέφερε η πρώην υπουργός σε δήλωσή της.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Άννα Διαμαντοπουλου, «κάθε χρόνο αγοράζονται εκατοντάδες λεωφορεία από τουριστικές εταιρείες ή από τα ΚΤΕΛ, χωρίς όμως να υπάρχει συμμετοχή της παραγωγικής Ελλάδας στην διαδικασία», ενώ επισήμανε πως αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για την οικονομία, αλλά και η μεγάλη πρόκληση και προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα.

Only in

Φρίκη στη Σμύρνη - Πατέρας πυροβόλησε τα τέσσερα παιδιά του - Σκότωσε τα τρία

Ο δράστης στη Σμύρνη αποπειράθηκε στη συνέχεια να αυτοκτονήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024