Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Άδωνις

Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Άδωνις

Με μία μελέτη για τις αναμονές στα... βρετανικά νοσοκομεία απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κριτική που δέχεται για την κατάρρευση του ΕΣΥ και τις τραγικές ελλείψεις στα ελληνικά νοσοκομεία

Με μία ανάρτηση απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην έρευνα του MEGA και στη γενικότερη κριτική που δέχεται για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας, παραθέτοντας ως παράδειγμα τις αναμονές στα νοσοκομεία του… Ηνωμένου Βασιλείου!

Μάλιστα, επισημαίνει πως το 2000 «η κυβέρνηση των Εργατικών είχε θέσει ως στόχο να επιτύχουν την ‘μέση αναμονή στα επείγοντα των 4 ωρών’», για να προσθέσει (σ.σ. χαιρέκακα;) πως «τώρα δυστυχώς έχουν αποτύχει και η μέση αναμονή είναι άνω των 5 ωρών», κάνοτας λόγο για «ένα απλό παράδειγμα λαϊκισμού».

Όπως… συνιστά, άλλωστε, ο κ. Γεωργιάδης, «μπορεί να θέλουν κάποιοι να ρίξουν την κυβέρνηση, Δημοκρατία έχουμε, αλλά την Υγεία και τα πραγματικά της προβλήματα πρέπει να τα αφήσουμε από έξω, διότι εδώ κρίνονται ζωές».

Ακριβώς επειδή κρίνονται ζωές, δεν γίνεται να αφήσουμε εκτός τα προβλήματα στον τομέα της δημόσιας Υγείας, υπουργέ μου.

Η ανάρτηση Γεωργιάδη

Χθες στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του @MegaTvOfficial με την κα @RaniaTzima έπαιξαν αυτή την «έρευνα» για να «αποδείξουν ότι το ΕΣΥ καταρρέει», λοιπόν το ΕΣΥ όπως και κάθε Δημόσιο Σύστημα Υγείας στον κόσμο άλλωστε έχει προβλήματα αλλά δεν καταρρέει. Στο βίντεο ως «αποδεικτικό» παρουσιάζεται η δήλωση μίας κυρίας ότι πήγε πριν από δύο εβδομάδες στα επείγοντα και την εξέτασαν μετά από 2 ώρες…..σας παρουσιάζω εδώ: https://kingsfund.org.uk/insight-and-analysis/long-reads/whats-going-on-with-ae-waiting-times… από το Ηνωμένο Βασίλειο όλη την μελέτη για τις αναμονές στα Νοσοκομεία. Το 2000 η Κυβέρνηση των εργατικών είχε θέσει ως στόχο να επιτύχουν την «μέση αναμονή στα επείγοντα των 4 ωρών»…τώρα δυστυχώς έχουν αποτύχει και η μέση αναμονή είναι άνω των 5 ωρών…ένα απλό παράδειγμα λαϊκισμού. Μπορεί να θέλουν κάποιοι να ρίξουν την Κυβέρνηση, Δημοκρατία έχουμε, αλλά την Υγεία και τα πραγματικά της προβλήματα πρέπει να τα αφήσουμε από έξω διότι εδώ κρίνονται ζωές.

Only in

Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Άδωνις

Με μία μελέτη για τις αναμονές στα... βρετανικά νοσοκομεία απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κριτική που δέχεται για την κατάρρευση του ΕΣΥ και τις τραγικές ελλείψεις στα ελληνικά νοσοκομεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024