Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Το ΕΣΥ καταρρέει – Εκτελούν σχέδιο Γεωργιάδης και υπουργείο Υγείας

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΕΣΥ καταρρέει – Εκτελούν σχέδιο Γεωργιάδης και υπουργείο Υγείας

Μετά τον Ευαγγελισμό, το «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, το Πανεπιστημιακό στο Ρίο, κατέρρευσε οροφή και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ασθενούς

Το ΕΣΥ καταρρέει μαζί με τις οροφές των νοσοκομείων του, επισημαίνει ο βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, με αφορμή το νέο περιστατικό κατάρρευσης οροφής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Όπως τονίζει ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «μετά τον Ευαγγελισμό, το «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη και το Πανεπιστημιακό στο Ρίο, κατέρρευσε οροφή και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ασθενούς».

«Όλη η Ελλάδα βοά πλέον για την ανικανότητά του να προστατεύσει τις ζωές και την υγεία των συμπολιτών»

Συνεχίζει λέγοντας πως «σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών και πανελλαδικών μέσων ενημέρωσης, γυναίκα ασθενής τραυματίστηκε χθες την ώρα εξέτασης στα απογευματινά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όταν κατέρρευσε τμήμα οροφής στο ουρολογικό ιατρείο. Ο γιατρός που την εξέτασε την μετέφερε μαζί με νοσηλευτές σε άλλο ιατρείο για να την εξετάσουν και η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της με πόνους στο κεφάλι και το χέρι».

«Εκτελούν μεθοδικά το σχέδιο που έχουν απεργαστεί μαζί με τον κ. Μητσοτάκη για τη διάλυση του ΕΣΥ»

Κατά τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, «επειδή , ο λαλίστατος υπουργός Υγείας, κ. Γεωργιάδης, για τον οποίο μετά τις δηλώσεις του για την άτυχη τουρίστρια στην Ανάβρα Αλμυρού Μαγνησίας έχει ντραπεί και η ντροπή, θα επαναλάβει τη θεωρία του περί μεμονωμένου περιστατικού, θέλουμε να τον πληροφορήσουμε ότι όλη η Ελλάδα βοά πλέον για την ανικανότητά του να προστατεύσει τις ζωές και την υγεία των συμπολιτών μας».

Καταληκτικά επισημαίνει ότι «ο κ. Γεωργιάδης και οι συνάδελφοί του στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, οι οποίοι εκτελούν μεθοδικά το σχέδιο που έχουν απεργαστεί μαζί με τον κ. Μητσοτάκη για τη διάλυση του ΕΣΥ, θα μας βρίσκουν καθημερινά μπροστά τους στη Βουλή και την κοινωνία, μέχρι να μας απαλλάξουν από την κυβερνητική παρουσία τους, για να μπορέσει να ξαναστηθεί και να ξανασταθεί στα πόδια του ένα πραγματικά δημόσιο σύστημα υγείας».

Only in

Μετά τη φωτιά και την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πεντέλη: Όταν σβήνουν τα φώτα

15 μέρες μετά τη φωτιά στην Πεντέλη και μία βδομάδα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού ο χρόνος κυλάει αργά όσον αφορά τις εργασίες καθαρισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024