Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Λούντζης: «Ήξερα που έρχομαι, μίλησα με αρκετούς ανθρώπους του Προμηθέα»

Λούντζης: «Ήξερα που έρχομαι, μίλησα με αρκετούς ανθρώπους του Προμηθέα»

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για την επιλογή του να μετακομίσει στον Προμηθέα.

Ύστερα από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό ο Μιχάλης Λούντζης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και η επόμενη μπασκετική του… στέγη είναι ο Προμηθέας.

Μιλώντας στο WebRadio της ΕΟΚ αναφέρθηκε στην επιλογή του να μετακομίσει στην ομάδα της Πάτρας, ενώ στάθηκε και στη νέα σεζόν που έρχεται.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Λούντζης:

Για την απόφασή του να επιστρέψει στον Προμηθέα: «Το ότι έχω ξαναπαίξει στην ομάδα το έκανε πιο εύκολο. Ήξερα που έρχομαι, μίλησα με αρκετούς ανθρώπους. Αυτό, σε συνδυασμό και με τις κουβέντες που είχα με τον κόουτς Παπαθεοδώρου, με έκαναν να πάρω αυτήν την απόφαση».

Για το ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα απ’ την τελευταία του φορά στον Προμηθέα: «Όλα τα χρόνια ο Προμηθέας φτιάχνει πάρα πολύ καλές ομάδες, είναι φουλ ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη, το επίπεδό του είναι πάρα πολύ υψηλό, η οργάνωση είναι πάρα πολύ καλή. Πραγματικά θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που τελείωσε πέρυσι η ομάδα».

Για το τι κέρδισε απ’ την τριετία του στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να τα εφαρμόσει στον Προμηθέα: «Σίγουρα κέρδισα πάρα πολλά πράγματα. Ήταν τρία πάρα πολύ ωραία χρόνια. Το mindset είναι κατά κύριο λόγο αυτό που θα προσπαθήσω να εφαρμόσω στον Προμηθέα. Και πολλά κομμάτια προπόνησης, του πώς δούλευαν παίκτες του πάρα πολύ επιπέδου. Νομίζω αυτά τα δύο είναι τα σημαντικότερα. Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω αρκετά πράγματα στην ομάδα».

Για το αν νιώθει τον Προμηθέα σαν μια νέα αρχή για τον ίδιο: «Είναι μια διαφορετική ομάδα, είναι μια διαφορετική χρονιά, οπότε είναι και μια καινούργια αρχή. Εμάς τους παίκτες μάς λένε όλοι να έχουμε κοντή μνήμη και αυτό είναι για κάθε αγώνα, για κάθε προπόνηση, για κάθε σουτ στον αγώνα. Έτσι ο Προμηθέας για εμένα είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο, κάτι τελείως διαφορετικό και μένει να δούμε τι και πώς».

Για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Προμηθέας τη νέα σεζόν: «Είναι πολύ αρχή ακόμα. Τώρα ολοκληρώσαμε ουσιαστικά την πρώτη βδομάδα της προετοιμασίας μας. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε. Είμαστε όλα τα παιδιά έμπειρα και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δίνουμε πραγματικά ό,τι έχουμε και δεν έχουμε».

Για τον ελληνικό «κορμό» της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να καταφέρουμε να “δεθούμε” και να γίνουμε ένα σύνολο. Το άθλημα είναι ομαδικό. Αν δεν καταφέρουμε να έρθουμε κοντά και να είμαστε όλοι στην ίδια “σελίδα” δε θα πετύχουμε πολλά πράγματα».

Only in

Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Άδωνις

Με μία μελέτη για τις αναμονές στα... βρετανικά νοσοκομεία απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κριτική που δέχεται για την κατάρρευση του ΕΣΥ και τις τραγικές ελλείψεις στα ελληνικά νοσοκομεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024