Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ποκουσέφσκι: «Στο NBA όλα έχουν δημιουργηθεί για τα λεφτά, απεχθανόμουν τα πάντα εκτός από το μπάσκετ»

Ποκουσέφσκι: «Στο NBA όλα έχουν δημιουργηθεί για τα λεφτά, απεχθανόμουν τα πάντα εκτός από το μπάσκετ»

Στην εμπειρία του στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Παρτίζαν ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με το ΝΒΑ.

Ο Σέρβος φόργουορντ μιλώντας στο podcast «Luka & Kuzma» αναφέρθηκε στην εμπειρία του στις ΗΠΑ και τον μαγικό κόσμο, η οποία δεν ήταν και η καλύτερη, ενώ μίλησε και για τους τραυματισμούς του.

Οι δηλώσεις του Αλεξέι Ποκουσέφσκι:

Για την εμπειρία του στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ: «Όταν με ρωτούσαν πώς πήγαιναν τα πράγματα για εμένα στο NBA, έλεγα ότι όλα είναι τέλεια. Έλεγα ότι ‘είμαι εδώ για να κάνω αυτό που αγαπώ’ και ότι ‘Απεχθάνομαι τα πάντα, εκτός από το να παίζω μπάσκετ’. Φωτογραφίες, ταξίδια, συνεντεύξεις κτλ. Απεχθανόμουν τα πάντα, εκτός από αυτά που συνέβαιναν στο παρκέ. Η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα, δεν μπορούσα να παίξω όσο θα ήθελα, για πολλούς διαφορετικούς λόγους.

Τα πάντα στο NBA είναι δημιουργημένα γύρω από τα χρήματα. Οι General Managers το ξέρουν αυτό και προσπαθούν να πείσουν τους παίκτες, προσφέροντας λεφτά. Εξάλλου, πολλοί παίκτες στο NBA ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα λεφτά τους. Αν πληρώνονται καλά, αποδίδουν και δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο. Για αυτό εκπλήσσονται όταν έρχονται και βλέπουν αυτή την ατμόσφαιρα στην Ευρώπη».

Για τους τραυματισμούς του: «Πριν από την τέταρτη σεζόν μου, αντιμετώπισα δύο ατυχείς τραυματισμούς. Πήδηξα για ένα ριμπάουντ, κάποιος με χτύπησε στα πόδια και έπεσα χτυπώντας τον ώμο μου και το κεφάλι μου. Έγινε εξάρθρωση στον ώμο μου και αυτό κράτησε για 1,5-2 μήνες. Για αυτό δεν ήμουν στην εθνική εκείνο το καλοκαίρι (2023).

Μετά πήγα στο προπονητικό κέντρο στην Οκλαχόμα και αρχίσαμε να συζητάμε με τους Θάντερ για το συμβόλαιό μου. Την ίδια ημέρα που αρχίσαμε να μιλάμε, τραυματίστηκα ξανά. Προσγειώθηκα σε κάποιο πόδι και γύρισα τον αστράγαλό μου. Αργότερα, είχαμε μια συνομιλία με τον General Manager και μου εξήγησε ότι δεν μπορούσα να τραυματιστώ σε χειρότερο χρονικό σημείο. Όλα αυτά άλλαξαν τα σχέδιά μου, αλλά ίσως να έγιναν για καλό».

Only in

Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Άδωνις

Με μία μελέτη για τις αναμονές στα... βρετανικά νοσοκομεία απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κριτική που δέχεται για την κατάρρευση του ΕΣΥ και τις τραγικές ελλείψεις στα ελληνικά νοσοκομεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024