Ημέρα κρίσης η σημερινή (27/8) στον Ολυμπιακό, καθώς (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Μουσταφά Φαλ στο αριστερό πόδι, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Μάλιστα ακόμα και το σενάριο ενός νέου χειρουργείου και μιας πολύμηνης απουσίας δεν είναι απίθανο.

Κάταγμα κόπωσης

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος σέντερ είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού τον περασμένο Μάιο, πριν από τους τελικούς της Stoiximan Basket League. Η αποθεραπεία του έκτοτε όμως δεν έχει εξελιχθεί όπως αναμενόταν, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και ο ίδιος, να εξετάζουν όλες τις επιλογές τους.

Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι τα επιθυμητά και αποφασιστεί να μπει ο Γάλλος στο χειρουργείο, τότε η πολύμηνη απουσία πρέπει να θεωρείται δεδομένη, κάτι που σημαίνει ότι ο 32χρονος άσος δεν θα υπολογίζεται για το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, το κενό του Φαλ θα κληθούν να καλύψουν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μόουζες Ράιτ, αλλά και ο Φίλιπ Πετρούσεφ που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο «4», όσο και στο «5».