Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Με σκληρή δουλειά ο χρόνος θα είναι σύμμαχος του

Άρης: Με σκληρή δουλειά ο χρόνος θα είναι σύμμαχος του

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δείχνει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο, φαίνεται ότι έχει κάνει σωστές επιλογές σε καίριες θέσεις της ενδεκάδας και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη.

Ο Άρης δεν είναι απόλυτα έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες, ακόμα και γι’ αυτές που είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις άρα και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο Άρης έχει πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ του

Παρόλα αυτά η εικόνα του στις δυο πρώτες αγωνιστικές αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της συνέχειας.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν τρομερή ποιότητα στο ρόστερ τους, ενώ έχουν γίνει στοχευμένες επιλογές σε συγκεκριμένες θέσεις, που είχε ανάγκη ο Άρης. Με παίκτες που και καλοί είναι, αλλά και έχουν προσωπικότητα.

Αφήνοντας στην άκρη για λίγο τους Σιφουέντες, Μόντσου, Ντιαντί και Σίστο, για τους οποίους αναφερθήκαμε την Κυριακή, μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Μάγιο.

Εξαιρετική λύση

Ο έμπειρος Ισπανός, με την πολυετή θητεία στη Θέλτα, εκτός από μια εξαιρετική λύση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, δείχνει και ηγετικές τάσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ειδικά στα τελευταία λεπτά, έδειχνε να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του, να τους δίνει οδηγίες, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Άρης έχει πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ του αλλά και στην ενδεκάδα. Παίκτες που διαθέτουν, όμως, ποιότητα και ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα. Ποδοσφαιριστές που θα γίνονται καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο χρόνος τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί σύμμαχο του Άρη. Αρκεί ο Άκης Μάντζιος με τους παίκτες του να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

Αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο (31/8) εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναμέτρηση που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη, καθώς, ο Άρης θα αγωνιστεί χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του.

ΥΓ. Ο Άρης θα μπορούσε – και θα έπρεπε- να έχει έξι και όχι τέσσερις βαθμούς στις πρώτες δυο αγωνιστικές, καθώς κόντρα στον Ατρόμητο του στέρησε τη νίκη η λανθασμένη απόφαση διαιτητή και VAR.

ΥΓ1. Την ίδια ώρα είδαμε τραγικά λάθη στο ΟΑΚΑ, όπου ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Γιαννιώτα και δεν αποβλήθηκε ο Τσέριν, που πάτησε στο στήθος παίκτη του Λεβαδειακού. Με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τελικά στις καθυστερήσεις και να παίρνει τρεις βαθμούς, που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικοί στη μάχη της τετράδας.

ΥΓ2. Ο Άρης έκανε αυτό που πρέπει στην περίπτωση του Μορόν, δείχνοντας στον παίκτη πόσο τον θέλει και πόσο τον υπολογίζει, με την πρόταση που του κατέθεσε. Ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα. Θα είναι, πάντως, τεράστια επιτυχία για τους κιτρινόμαυρους αν καταφέρουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Ισπανό επιθετικό.

Only in

Η ΚΝΕ διοργανώνει το 50ο της φεστιβάλ – Το «λαϊκό πανηγύρι» που έγινε θεσμός

Το σύνθημα του 50ού φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή είναι «Γράφουμε Ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο - Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024