Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Ψήνεται» ανταλλαγή Στέρλινγκ – Σάντσο

«Ψήνεται» ανταλλαγή Στέρλινγκ – Σάντσο

Μια ενδεχόμενη ανταλλαγή των Ραχίμ Στέρλινγκ και Τζέιντον Σάντσο φαίνεται πως εξετάζουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έντσο Μαρέσκα για τη νέα σεζόν στην Τσέλσι και οι Λονδρέζοι ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν από το «βαρύ» του συμβόλαιο, ενώ κάτι παρόμοιο συμβαίνει και όσον αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Τζέιντον Σάντσο.

Έτσι λοιπόν όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία οι δύο σύλλογοι φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά, «Telegraph» και «Sky Sports» ο τεχνικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ επικοινώνησε με τους Λονδρέζους για να εξετάσουν τις συνθήκες ενός τέτοιου deal, ακόμα κι αν χρειαστεί οι δυο μεταγραφές να ολοκληρωθούν.

Θυμίζουμε ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποκτήθηκε από την Τσέλσι το 2022, η οποία έδωσε στη Μάντσεστερ Σίτι περίπου 56.000.000 ευρώ, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Ο Σάντσο από την άλλη που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ντόρτμουντ στους «Κόκκινους Διάβολους» δεσμεύεται με κλειστό συμβόλαιο έως το 2026, με οψιόν ανανέωσης για επιπλέον έναν χρόνο.

Αξίζει να σημειβωθεί ότι το καλοκαιρινό μεγαγραφικό παζάρι στην Premier League ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (30/08).

Only in

Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Άδωνις

Με μία μελέτη για τις αναμονές στα... βρετανικά νοσοκομεία απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κριτική που δέχεται για την κατάρρευση του ΕΣΥ και τις τραγικές ελλείψεις στα ελληνικά νοσοκομεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024