Πέρασε μια μέρα από το χθεσινό ματς στο ΟΑΚΑ και τη νίκη του Παναθηναϊκού με το γκολ του Σπόραρ στο 96ο λεπτό που καλά – καλά δεν πανηγυρίστηκε με τον κόσμο να κράζει για τη νέα άθλια εμφάνιση της ομάδας του Αλόνσο.

Μια νίκη που ήρθε όχι μόνο χάρη στο γκολ του φευγάτου Σπόραρ στα χασομέρια που ήταν 9 λεπτά συνολικά (!) αλλά και εξαιτίας των αποφάσεων των διαιτητών, του Τσέτιλα στο χορτάρι και ειδικά από το δίδυμο των Τζήλου-Μπουξαμπάουμ στο VAR.

Αν τα πράγματα εξελίσσονταν φυσιολογικά από όλους; Τότε ο Σπόραρ στο 96΄δεν θα έκανε το 1-0, αλλά το 1-1 καθώς βλέπετε στο 54΄ο Γιαννιώτας σκόραρε για τον Λεβαδειακό, όμως το δίδυμο στο VAR (Τζήλος, Μπουξμπάουμ) ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ. Με γραμμές, ξεχειλωμένες όπως βλέπετε…

Λίγο αργότερα στο 75΄ο Τσέριν δεν είδε την κόκκινη κάρτα που όφειλε να δει καθώς πάτησε στο στήθος τον Μπάλτσι. Και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός που πήγαινε βουρ για δεύτερη χοντρή γκέλα στο ΟΑΚΑ στο πρωτάθλημα πήρε το «τριποντάκι». Αυτή την φορά δεν είχαμε αναρτήσεις στο… Χ, ούτε κουβεντούλα για την διαιτησία. Μαζί και ο Λεβαδειακός που είναι… υπέρανω.

Δείτε τη φάση:

Για το καλό του ποδοσφαίρου άλλωστε, τι να πουν οι άνθρωποι; Συμβαίνουν και λάθη στο ποδόσφαιρο, τι και αν θα μπορούσαν να έχουν πάρει τρεις βαθμούς στο ΟΑΚΑ αλλά τελικά δεν πήραν κανέναν λόγω διαιτησίας. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την ΠΑΕ της Βοιωτίας που τυχαίνει να έχει εξαιρετικές σχέσεις με την «πράσινη» ΠΑΕ.