Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Όλα καλά με Έσε – Προπονήθηκε σήμερα και παίζει με Λαμία

Όλα καλά με Έσε – Προπονήθηκε σήμερα και παίζει με Λαμία

Ο Αργεντίνος μέσος πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση και θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι με την Λαμία

Ο Ολυμπιακός πέτυχε χθες βράδυ την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν της Καλλιθέας με 2-1.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε την ομάδα του να παίρνει τους τρεις βαθμούς αλλά είδε και τον Σαντιάγκο Έσε να γίνεται αναγκαστική αλλαγή, γεγονός που ανησύχησε τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας του λιμανιού.

Τα νέα από την σημερινή προπόνηση των πειραιωτών ήταν ευτυχώς καλά για τον Έσε και τον «Μέντι», καθώς ο Αργεντίνος μέσος δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

Αυτό που μάλιστα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο λατινοαμερικάνος μεσοαμυντικός της ομάδας του λιμανιού προπονήθηκε κανονικά σήμερα στο Ρέντη και ο Μεντιλίμπαρ είδε με ανακούφιση τον Έσε ν’ ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντίνος χαφ θα είναι στην διάθεση του προπονητή του, για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου, με αντίπαλο την Λαμία.

Η παρουσία του Έσε στην εντεκάδα του Ολυμπιακού είναι κομβικής σημασίας, κάτι που άλλωστε επισήμανε με τις δηλώσεις του και ο Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα.

Είναι λοιπόν μεγάλη υπόθεση για το πλάνο του «Μέντι» ότι ο Έσε θα δώσει το παρών στο δύσκολο εκτός έδρας ματς της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Λαμία έδειξε και στα δύο ματς της Λίγκας, αλλά κυρίως στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, ότι είναι μια καλή ομάδα και θα χρειαστεί προσοχή και σοβαρότητα από τους «ερυθρόλευκους» για να πετύχουν τον στόχο τους.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Μεντιλίμπαρ θα μπορεί να υπολογίζει στο ματς του Σαββάτου και τα νέα παιδιά από την ακαδημία που είναι στην πρώτη ομάδα, καθώς επέστρεψαν από την Βραζιλία.

Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι στο μυαλό του Ισπανού προπονητή υπάρχει και η σκέψη για χρησιμοποίηση του Κάρμο στο βασικό σχήμα των πειραιωτών, ενώ όλα δείχνουν ότι και ο Ρέτσος θα είναι έτοιμος για να παίξει στην Λαμία.

Only in

Μετά τη φωτιά και την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πεντέλη: Όταν σβήνουν τα φώτα

15 μέρες μετά τη φωτιά στην Πεντέλη και μία βδομάδα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού ο χρόνος κυλάει αργά όσον αφορά τις εργασίες καθαρισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024