Τρόμος σε θεματικό πάρκο στο Μεξικό – Επισκέπτες κρέμονται στο κενό, συγκλονιστικό βίντεο
Απίστευτο περιστατικό σε θεματικό πάρκο στο Μεξικό - Μάρτυρες ανέφεραν πως κρέμονταν στο κενό για τουλάχιστον 10 λεπτά εν μέσω σφοδρής καταιγίδας
Τον τρόμο έζησαν επισκέπτες σε θεματικό πάρκο στο Μεξικό, όταν καταιγίδα σταμάτησε τη λειτουργία παιχνιδιού στο οποίο βρίσκονταν, με αποτέλεσμα να κρέμονται στο κενό για αρκετή ώρα.
Το συμβάν κατέγραψε ένας από τα άτομα που βρισκόντουσαν στις κούνιες του θεματικού πάρκου οι οποίες είχαν κολλήσει σε ύψος 75 μέτρων.
Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρτες
Τα άτομα ανέφεραν πως κρέμονταν στο κενό για τουλάχιστον 10 λεπτά εν μέσω σφοδρής καταιγίδας. «Καθώς βρισκόμασταν ψηλά, λόγω της βροχής το παιχνίδι σταμάτησε και κολλήσαμε στην κορυφή για 10 λεπτά μέσα σε δυνατή βροχή», είπε χαρακτηριστικά ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πάρκου, το παιχνίδι μεταφέρει τους επιβάτες σε ύψος σχεδόν 75 μέτρων πάνω από το έδαφος με ταχύτητα άνω των 60 χιλιομέτρων.
Η Six Flags Mexico εξήγησε για το περιστατικό ότι το προσωπικό ακολούθησε τα πρωτόκολλα του κατασκευαστή και όλοι οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.
«Δυστυχώς, η καταιγίδα εντάθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκένωσης, δημιουργώντας κάποιες δυσάρεστες στιγμές για τους επισκέπτες μας», ανέφερε το πάρκο σε γραπτή δήλωση.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε, καταγράφονται οι επισκέπτες να κρατιούνται σφιχτά από τις αλυσίδες του παιχνιδιού ενώ βρέχει έντονα.
Η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος, αφού όλα τα άτομα απομακρύνθηκαν ασφαλείς από το σημείο.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:
- Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο – Στοιχεία ΔΥΠΑ (Πίνακες)
- «Δεν θα επιτρέψουμε στο AfD να καταστρέψει την Γερμανία» – Ο Μερτς δεσμεύεται να κρατήσει μακριά την ακροδεξιά
- Φάμελλος: Η ακρίβεια Μητσοτάκη λειτουργεί εις βάρος και των καταναλωτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
- Την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για το έργο της Αφαλάτωσης στη Χρυσηίδα Κέρκυρας, ζητάει ο Περιφερειάρχης
- Φουρνιέ: «Να είμαστε η πιο σκληρή ομάδα, αυτή που το θέλει περισσότερο»
- Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε πεζή στην Πατησίων