Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον φέρεται να ενθαρρύνει τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ να επικοινωνήσει με τον πρίγκιπα Χάρι με την ελπίδα μιας συμφιλίωσης, καθώς το ρήγμα ανάμεσά τους μεγαλώνει.

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να κάνει ό,τι μπορεί για να βελτιώσει τη σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον μικρότερο αδερφό του πρίγκιπα Χάρι μετά από χρόνια εντάσεων μέσα στη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι, η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν στο παρελθόν το παρατσούκλι «The Fab Four» και είχαν αναπτύξει έναν στενό δεσμό, προτού το ζευγάρι αποφασίσει να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020.

Από τη μετακόμισή τους στην Αμερική λίγο μετά το Megxit, το ζευγάρι έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χρόνο του στη βασιλική οικογένεια σε αρκετές συνεντεύξεις, καθώς και στην αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι «Spare».

Μεταξύ πολλών εκρηκτικών αποκαλύψεων, ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ του επιτέθηκε κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης το 2019 και πως η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν μια μικρή διαμάχη την ημέρα του γάμου των Σάσεξ το 2018.

Καθώς η σχέση της οικογένειας με τον πρίγκιπα Χάρι είναι ακόμα φαινομενικά δύσκολη, η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να επιθυμεί να γίνουν τα πράγματα όπως παλιά. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ωστόσο, δεν φέρεται να είναι τόσο πρόθυμος.

«Η Κέιτ Μίντλετον κοιτάζει τον πρίγκιπα Χάρι και βλέπει μια πολύ χαμένη ψυχή. Είναι τόσο λυπημένη που έφτασε σε αυτή την κατάσταση και έχει αποξενωθεί εντελώς από όλη την οικογένεια και φαίνεται παγιδευμένος σε μια αξιοθρήνητη θέση» σημειώνει χαρακτηριστικά πηγή στην Express. «Τώρα φαίνεται να υπάρχει αυτός ο τοίχος που δεν μπορεί να γκρεμιστεί» υπογραμμίζει.

Η Κέιτ Μίντλετον προσπαθεί για τη συμφιλίωσή τους

Οι μυημένοι αναφέρουν στο Closer Magazine ότι η Κέιτ Μίντλετον ενθάρρυνε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να επικοινωνήσει με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ενέργεια. Ενώ οι συζητήσεις για ένα reunion μπορεί να είναι στο προσκήνιο, ένα πράγμα που σίγουρα θα το εμποδίσει είναι οι αντίστοιχες τοποθεσίες των δύο ζευγαριών.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παραμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα τρία παιδιά τους, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας με τα δύο τους παιδιά.

Ήταν τον Ιούλιο που ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε ότι δεν θα έφερνε τη Μέγκαν Μαρκλ πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο επειδή φοβάται για την ασφάλειά της. Η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε για τελευταία φορά το Ηνωμένο Βασίλειο το 2022 για την κηδεία της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε τον Μάιο για τη 10η επέτειο των Invictus Games στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Tom Quinn, η Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμη για το Ηνωμένο Βασίλειο μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο και υπό έναν όρο. «Η Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Αγγλία μόνο εάν αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν το δικό τους σπίτι και την ασφάλεια που αισθάνονται και οι δύο απαραίτητη. Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα επιστρέψει ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα μείνει με τους συγγενείς του συζύγου της».

«Αν το ζευγάρι καταφέρει να βρει μια μόνιμη κατοικία και λύσει το ζήτημα της ασφάλειας, σίγουρα θα θέλει να φέρει τα παιδιά του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά θα χρειαστεί διπλωματία για να φτάσουμε στο σημείο όπου ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ θα μπορέσουν να αναπτύξουν μια γνήσια και ζεστή σχέση με τα ξαδέρφια τους Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις».