Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κλέλια Ανδριολάτου – Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του «Μaestro»

Κλέλια Ανδριολάτου – Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του «Μaestro»

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου στο πλάι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην πόλη της Ουγγαρίας.

Μετά τις διακοπές τους ανά τα νησιά του Ιονίου, η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκαν στην Ουγγαρία, και συγκεκριμένα στην πόλη της Βουδαπέστης.

Η 27ρονη ηθοποιός, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την παρουσία τους στην ένατη μεγαλύτερη πόλη της Ευρώπης. Αυτή τη φορά, όμως, το δυναμικό αυτό ντουέτο δεν κάνει διακοπές. Οι δύο τους, σύμφωνα με την ανάρτηση της ηθοποιού, βρέθηκαν στην Βουδαπέστη για τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Maestro».

maestro 1

Η Κλέλια μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες αναρτήσεις, καθώς πάντα φροντίζει να κρατά ενήμερους τους θαυμαστές της και κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, αλλά και στις στιγμές ξεκούρασής της, μέσω της πλατφόρμας. Η αγαπημένη ηθοποιός κι ο εξίσου αγαπητός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και  ηθοποιός φαίνονται να μοιράζονται όμορφες στιγμές σε καφέ, να περπατούν και να απολαμβάνουν τους γραφικούς δρόμους της πόλης και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και της νύχτας.

H σειρά έχει γνωρίσει σημαντική επιτυχία στο ελληνικό κοινό, αλλά και εκτός της χώρας, αφού κανείς μπορεί να την παρακολουθήσει και στην πλατφόρμα του Netflix. Ίσως ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και εκτός Ελλάδας, δεδομένων των παραπάνω.

maestro 3

Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της σχετικά με το «Maestro» γράφει «Τραβώντας σκηνές για το ΜΑESTRO IN BLUE» συνοδευόμενο από μια κίτρινη καρδιά, ενώ σε άλλη γράφει απλά «Filming» με την σημαία της Ουγγαρίας δίπλα. Μας είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα πλάνα που θα παρακολουθήσουμε θα είναι κάτι πέραν των ελληνικών νησιών, που τόσο έχει τιμήσει ο σκηνοθέτης στις παραγωγές του.

maestro 2

Only in

Αίτημα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μαγνησία - Περιβαλλοντική και οικονομική «βόμβα»

Η Μαγνησία εκπέμπει SOS. Τόνοι νεκρών ψαριών έφτασαν να επιπλέουν σε όλο τον Παγασητικό με το αποκρουστικό θέαμα να κάνει το γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024