Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Νικόλ Κίντμαν για τις συμμετοχές της σε blockbusters – «Είχα την ευκαιρία να φιλήσω τον Μπάτμαν»

Η Νικόλ Κίντμαν για τις συμμετοχές της σε blockbusters – «Είχα την ευκαιρία να φιλήσω τον Μπάτμαν»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν υπεραμύνεται των επιλογών της να πρωταγωνιστήσει σε blockbusters.

Η Νικόλ Κίντμαν υπερασπίζεται την επιλογή της να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το Batman Forever και το Aquaman.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό L’Officiel, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί θα πρωταγωνιστούσε σε μια ταινία του Batman, λαμβάνοντας υπόψη την πορεία της.

«Όλοι λένε ‘γιατί το κάνεις αυτό;’ και απαντώ «επειδή μπορώ να φιλήσω τον Μπάτμαν!» μοιράστηκε χαριτολογώντας η Νικόλ Κίντμαν.

«Αυτό που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι δεν πρόκειται για το τσεκ. Πολλές από τις mainstream μεγάλες υπερπαραγωγές που κάνω είναι ελπίζω διαφορετικές» εξήγησε στη συνέχεια.

Η Νικόλ Κίντμαν έπαιξε την Dr Chase Meridian στο Batman Forever του 1995 δίπλα στον Val Kilmer ως Μπάτμαν και τον Chris O’Donnell ως Ρόμπιν, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να συμπληρώνουν οι Tommy Lee Jones και Jim Carrey.

Δεκαετίες αργότερα, η λαμπερή ηθοποιός επέστρεψε στην ιστορία του σούπερ ήρωα ως Queen Atlanta το 2018 δίπλα στον Τζέισον Μομόα. Η ηθοποιός είπε ότι πήρε τον ρόλο επειδή ήθελε να συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη James Wan, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη σκηνοθεσία ταινιών τρόμου όπως τα The Conjuring και Saw.

Η επιθυμία της Νικόλ Κίντμαν για ταινία τρόμου

«Θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του σε ταινία τρόμου» σημείωσε η Νικόλ Κίντμαν.

Η σταρ του Big Little Lies μοιράστηκε και την επιθυμία της να πρωταγωνιστήσει σε μια κλασική ταινία τρόμου (είχε πρωταγωνιστήσει στο ψυχολογικό τρόμου/θρίλερ The Others).

«Δεν έχω κάνει ακόμα κλασική ταινία τρόμου. Το θέτω γιατί παρακολουθώ σκληροπυρηνικές ταινίες τρόμου. Είμαι θαυμάστρια του Ti West» υπογράμμισε η Νικόλ Κίντμαν.

Η Νικόλ Κίντμαν έχει αναλάβει περισσότερους τηλεοπτικούς ρόλους από τότε που το Big Little Lies έγινε για πρώτη φορά τεράστια επιτυχία το 2017. Στα πρόσφατα έργα της συμπεριλαμβάνονται τα The Undoing, Expats και Nine Perfect Strangers.

«Έχω ερωτευτεί το long format επειδή μου αρέσει το χτίσιμο του χαρακτήρα και μου αρέσει που είναι περιορισμένοι. Δεν αφιερώνεις πολύ χρόνο. Έχει ακόμα μια κινηματογραφική αίσθηση. Μοιάζε περισσότερο με αργό κάψιμο παρά με ταινία, όπου έχεις μόνο δύο ώρες για να πεις την ιστορία σου και να φτιάξεις έναν χαρακτήρα».

Only in

«ΑΣΠΙΔΕΣ»: Ανάγκη συντονισμού για την αποτροπή περιβαλλοντικής καταστροφής από το φλεγόμενο Sounion

Ο διοικητής Βασίλης Γρυπάρης ζητά την συνεργασία των κρατών της περιοχής για να αποφευχθεί μία περιβαλλοντική κρίση, καθώς το δεξαμενόπλοιο Sounion συνεχίζει να φλέγεται στην Ερυθρά Θάλασσα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024