Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο «σκοτεινός» Μπεν Άφλεκ και η «μαμά του» Τζένιφερ Λόπεζ

Ο «σκοτεινός» Μπεν Άφλεκ και η «μαμά του» Τζένιφερ Λόπεζ

Οι ισορροπίες ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ άλλαξαν δραματικά μετά τον γάμο τους. Όσα τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να προσπαθούσε για αρκετό καιρό να διαχειριστεί την κακή διάθεση του συζύγου της Μπεν Άφλεκ.

Η 55χρονη τραγουδίστρια, που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την περασμένη εβδομάδα, πέρασε πολύ χρόνο προσπαθώντας να φροντίσει τον 52χρονο σύζυγό της και ήταν σαν μητέρα για αυτόν.

Σύμφωνα με το People, ο Μπεν Άφλεκ απογοητευόταν συχνά και είχε μια «σκοτεινή πλευρά» παρά το γεγονός ότι είχε μια όμορφη γυναίκα και τρία παιδιά με την πρώην του Τζένιφερ Γκάρνερ.

«Η Τζένιφερ Λόπεζ ξόδεψε πολύ χρόνο για να βεβαιωθεί ότι ο Μπεν Άφλεκ ήταν ευτυχισμένος και ότι είχε όλα όσα χρειαζόταν» υπογράμμισε στο δημοσίευμα ο μυημένος.

Ο Μπεν Άλφεκ, όπως σημείωσε, έμοιαζε περισσότερο με γιο της παρά με σύντροφό της. «Ο τρόπος που τον φρόντιζε ήταν σχεδόν παιδικός» υπογράμμισε η πηγή.

Οι φίλοι της Τζένιφερ Λόπεζ την παρότρυναν να σταματήσει γιατί δεν ήταν δική της δουλειά να προσπαθεί να του φτιάχνει τη διάθεση. «Της υπενθύμιζαν διαρκώς ότι δεν είναι υπεύθυνη για τα συναισθήματά του. Είναι πολύ κυκλοθυμικός και σκοτεινός μερικές φορές».

«Η Τζένιφερ Λόπεζ εκτιμά τη ζωή με άλλο τρόπο. Είναι πολύ ευγνώμων για όλα» υποστήριξε χαρακτηριστικά η πηγή, επισημαίνοντας πως είχε στο σπίτι της έναν πίνακα με το μότο «Gratitude Attitude».

Ο Μπεν Άφλεκ από την άλλη πλευρά απογοητεύεται εύκολα και τείνει να γίνεται κυκλοθυμικός. «Όταν είναι χαλαρός και με καλή διάθεση είναι εκπληκτικό να είσαι κοντά του. Αλλά πιο συχνά είναι θυμωμένος και αγχωμένος».

Πολλές φορές, όπως επισημαίνει, είναι απλώς κάτι μικρό στο οποίο κολλάει. «Πραγματικά δεν καταλαβαίνει πως η κακή του διάθεση επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω του. Απλώς δεν είναι διασκεδαστικό να είσαι γύρω από τέτοιου είδους αρνητικότητα».

Χαρούμενος ο Μπεν Άφλεκ, λυπημένη η Τζένιφερ Λόπεζ

Αυτές τις ημέρες ο Μπεν Άφλεκ είναι χαρούμενος που είναι ελεύθερος. «Λάμπει όταν έχει projects για τη δουλειά. Είναι υπέροχος σε ό,τι έχει να κάνει επίσης με τα παιδιά. Κάνει ακριβώς αυτό που θέλει. Φαίνεται πολύ χαρούμενος».

Το People υποστηρίζει επίσης ότι το λαμπερό ζευγάρι απομακρύνθηκε λόγω της απόστασης, καθώς η Τζένιφερ Λόπεζ ταξίδευε πολύ για τη δουλειά της. Ήταν ασταμάτητα απασχολημένη από τότε που οι δυο τους αναζωπύρωσαν ξανά το ειδύλλιό τους το 2021.

Η βραβευμένη με Grammy Τζένιφερ Λόπεζ ασχολήθηκε συνολικά με οκτώ ταινίες, στις οποίες πρωταγωνίστησε και έκανε την παραγωγή, γράφοντας μάλιστα τη μουσική.

Εκτός από όλα αυτά, γύρισε μια καμπάνια Coach, προώθησε τη σειρά JLO Beauty, λάνσαρε το Delola και έκανε νέα μουσική. Ακολούθησαν οι επιδείξεις μόδας στο Παρίσι, οι εκδηλώσεις του Met Gala, ένα ταξίδι στο Ντουμπάι και συνεργασίες με εταιρείες όπως η Revolve.

Ακόμα, όμως, και με το ταραχώδες πρόγραμμά της, «προσπάθησε πολύ σκληρά για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν μεταξύ τους» και τώρα λυπάται για το τέλος του γάμου τους. Οι εναλλαγές της διάθεσής του δεν βοήθησαν φυσικά.

Only in

Η γη ψιθυρίζει τα παράπονά της – Τι έδειξε πείραμα με μικρόφωνα στο έδαφος

Τα ηχητικά τοπία του υπεδάφους αποκαλύπτουν την κατάσταση των οικοσυστημάτων, λένε ερευνητές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024