Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Reunion για το καστ του «Baywatch» – Έτσι είναι οι πρωταγωνιστές μετά από 35 χρόνια

Reunion για το καστ του «Baywatch» – Έτσι είναι οι πρωταγωνιστές μετά από 35 χρόνια

Οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς «Baywatch» είχαν reunion με αφορμή το ντοκιμαντέρα «After Baywatch: Moment in the Sun» στο Λος Άντζελες. Έτσι είναι σήμερα 35 χρόνια μετά την πρεμιέρα.

Το καστ της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Baywatch» έκανε reunion με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του ABC News Studios «After Baywatch: Moment in the Sun» στο Λος Άντζελες.

Και ενώ πολλοί από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς «Baywatch» των 11 σεζόν εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα, δύο από τα πιο διάσημα αστέρια έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Το ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών περιγράφεται ως «μια νοσταλγική και οξυδερκής εξερεύνηση του πολιτιστικού φαινομένου που καθόρισε μια εποχή και μια άνευ προηγουμένου ματιά στα αστέρια που ενσάρκωσαν τους πιο διάσημους ναυαγοσώστες του κόσμου».

Θα περιλαμβάνει δεκάδες νέες συνεντεύξεις με το καστ και σκηνές που δεν έχουν προβληθεί ξανά για να αποκαλύψουν πως η σειρά απαθανάτισε τη μυθολογία της παραλιακής κουλτούρας της Καλιφόρνιας, έθεσε πρότυπα φυσικής ομορφιάς για μια ολόκληρη γενιά και αξιοποίησε το ρητό ‘το σεξ πουλάει’.

Μεταξύ των ηθοποιών που έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα ήταν οι Carmen Electra, Nicole Eggert, Alexandra Paul, Jeremy Jackson, Brandy Ledford, David Chokachi, Brande Roderick, Traci Bingham, Jaason Simmons, Erika Eleniak, Michael Bergin, Nancy Valen και Michael Newman.

Οι ηχηρές απουσίες από το reunion του Baywatch

Ωστόσο, η Πάμελα Άντερσον και ο David Hasselhoff, που έπαιξαν τους ναυαγοσώστες C.J. Parker και Mitch Buchannon αντίστοιχα, δεν έδωσαν το παρών στο συγκινητικό reunion των πρωταγωνιστών του «Baywatch».

Η Eggert, που πρωταγωνίστησε ως Summer Quinn στην τρίτη και την τέταρτη σεζόν του Baywatch, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα με ξυρισμένο κεφάλι αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού δευτέρου σταδίου στα τέλη του περασμένου έτους.

«Είμαι καλά. Είμαι σε μια γκρίζα περιοχή και τελείωσα τη θεραπεία μου, περιμένοντας περιμένοντας περισσότερες απεικονίσεις και ίσως μια χειρουργική επέμβαση» υπογράμμισε η 52χρονη ηθοποιός στο People.

Αν και η Πάμελα Άντερσον αρνήθηκε να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συνέντευξη για τη θρυλική σειρά, εμφανίστηκε σε μια συνέντευξη που δεν μεταδόθηκε ποτέ. «Είμαι πραγματικά περήφανη για όλα όσα έχω κάνει -σχεδόν» ακούγεται να λέει χαμογελώντας.

Το «Baywatch:Moment in the Sun» θα μεταδοθεί στο Hulu από σήμερα 28 Αυγούστου.

Only in

Έμεινε παράλυτη κάνοντας acro yoga - Πάνω από 160.000 δολάρια δωρεές για να την βοηθήσουν

Η Άμπι έπεσε και τραυμάτισε τη σπονδυλική της στήλη ενώ έκανε acro yoga, ένα άθλημα που συνδυάζει τη γιόγκα και τα ακροβατικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024