Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τσάνινγκ Τέιτουμ: Δεν έπλενε τα ρούχα του για έναν ολόκληρο χρόνο

Τσάνινγκ Τέιτουμ: Δεν έπλενε τα ρούχα του για έναν ολόκληρο χρόνο

Τί δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του για τη σχέση του με την μπουγάδα.

Καλά το πλύσιμο των πιάτων. Καλά το σφουγγάρισμα. Οkay το σκούπισμα. Βάζεις λίγο μουσική, το ζεις, περνάει η ώρα. Αλλά, πραγματικά, τι πιο βαρετό από την μπουγάδα; Για να μην πιάσουμε το σιδέρωμα. Όλοι μας βαρεθήκαμε κάποια στιγμή (αν όχι πολλές) να κάνουμε αυτές τις δύο δουλειές του σπιτιού. Στην ίδια κατάσταση έφτασε και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ σε κάποια φάση μάλλον, αφού αποκάλυψε ότι έφτασε να αγοράζει νέα πουκάμισα κάθε εβδομάδα, για να μην πλένει τα ρούχα του.

Μιλώντας στο περιοδικό GQ, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να πλύνει ρούχα. «Μισώ να πλένω ρούχα. Το μισώ περισσότερο από ό,τι φαντάζεστε. Δεν μπορώ να το περιγράψω», είπε χαρακτηριστικά – και, εδώ που τα λέμε, τον καταλαβαίνουμε.

Στη συνέχεια μάλιστα δήλωσε πως αυτό συνέβαινε από το 1999 έως το 2000. «Δεν έκανα καμία μπουγάδα όλη τη χρονιά. Απλώς φορούσα λευκά μπλουζάκια, που μόλις αγόραζα. Έπαιρνα δύο την εβδομάδα», εξήγησε.

Όταν θέλησε να μιλήσει για τις προσωπικές του προτιμήσεις σε σχέση με το στυλ, δήλωσε κλείνοντας : «Πάντα μου άρεσαν τα απλά, παλιά, κουρελιασμένα λευκά πουκάμισα. Είναι αυτό το κλασικό πράγμα. Μπορείς να το φορέσεις παντού, είτε σε μια κατάσταση καταστροφής ή για να ζωγραφίσετε με την κόρη σας στην πίσω αυλή. Δεν γίνεται να πάει κάτι λάθος».

Only in

Αίτημα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μαγνησία - Περιβαλλοντική και οικονομική «βόμβα»

Η Μαγνησία εκπέμπει SOS. Τόνοι νεκρών ψαριών έφτασαν να επιπλέουν σε όλο τον Παγασητικό με το αποκρουστικό θέαμα να κάνει το γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024