Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της απολαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και των γυρισμάτων του «Ρουκ – Ζουκ» χαλαρώνει και κάνει τις τελευταίες βουτιές της έχοντας στο πλευρό της αγαπημένες τους φίλους.

Η ανάρτηση από τις διακοπές της

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στην αμμουδιά με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

«Δεν ήρθα με το τροχόσπιτο, αλλά πολύ θα ήθελα να φύγω μ’ αυτό! Δυο μερεμέτια θέλει και είναι έτοιμο. Προς το παρόν είπα να βγάλω 1,2 τρεις, πέντε, δεκαπέντε φωτογραφίες, στα διαλείμματα από τις βουτιές!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια.

View this post on Instagram

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Το ταξίδι της στην Κένυα

Η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι της από τις αρχές Ιουλίου. Και όχι μόνη της. αλλά με την αγαπημένη της παρέα που δεν είναι άλλοι από τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Ευγενία Σαμαρά και τον Κωνσταντίνο Δέδε.

View this post on Instagram

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Ενθουσιασμένη μέσα στη ζούγκλα της Αφρικής

«Hello Africa! Hello Kenya! Εμπειρία ζωής, με τους φίλους μου μαζί!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στη λεζάντα της ανάρτησής της. Πρωταγωνιστές στο βίντεο είναι τα άγρια ζώα της Αφρικής, η φύση, οι γεύσεις που δοκίμασαν και φυσικά τα πλατιά χαμόγελα της ίδιας και των φίλων της.