Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Θέλω να κλάψω»: Η επική αντίδραση αμερικανίδας τουρίστριας όταν δοκίμασε ντομάτα στην Ελλάδα

«Θέλω να κλάψω»: Η επική αντίδραση αμερικανίδας τουρίστριας όταν δοκίμασε ντομάτα στην Ελλάδα

Η αμερικανίδα influencer, με τους 7 εκατομμύρια followers στο TikTok, δήλωσε ότι βρίσκεται στον παράδεισο της σάλτσας ντομάτας.

Για εμάς, που τις τρώμε με το… τσουβάλι χειμώνα – καλοκαίρι, το να ενθουσιαστούμε με μια ντομάτα μάλλον μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για ανθρώπους που έρχονται από άλλες χώρες. Όπως για παράδειγμα, τις ΗΠΑ.

Η Μάρτα, influencer στο TikTok με πάνω από 7 εκατομμύρια followers, αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να ταξιδέψει σε Ιταλία και Ελλάδα. Όπως εξήγησε στο βίντεο που ανέβασε στη γνωστή πλατφόρμα, στην Ιταλία δεν κατάφερε να δοκιμάσει ντομάτα καθώς έπαθε μια τροφική δηλητηρίαση. Έτσι, περίμενε να φτάσει στη Μήλο, όπου παρήγγειλε έναν ντάκο σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω ντομάτα στην Ευρώπη με αυτόν τον ντάκο που έχει κάππαρη, ντομάτα, λάδι και τυρί φέτα. Είμαι χαρούμενη γιατί οι ελληνικές ντομάτες είναι χωρίς αμφιβολία οι καλύτερες ντομάτες που μπορείς να βρεις στην Ευρώπη» προλογίζει η Μάρτα, εξηγώντας ότι οι ντομάτες στις ΗΠΑ δεν έχουν ούτε μυρωδιά ούτε γεύση.

«Είμαι ενθουσιασμένη, θέλω να κλάψω. Θεέ μου, παιδιά, πραγματικά θα την καταβροχθίσω όλη και θα παραγγείλω άλλη μία! 10/10!» λέει μετά την πρώτη μπουκιά.

@martamie Coming from the US where unfortunately tomatoes don’t have any smell or flavor …. I am in TOMATO SAUCE HEAVEN 🥹🍅 #relatable #vlog #dayinmylife #healthyliving #healthyrecipes ♬ original sound – Marta

Στο μόνο που μας το χάλασε ήταν που αποκάλεσε φέτα «σαν τυρί». Δεν πειράζει, ίσως στην επόμενη σαλάτα καταλάβει ότι η φέτα είναι τυρί.

Only in

Η γη ψιθυρίζει τα παράπονά της – Τι έδειξε πείραμα με μικρόφωνα στο έδαφος

Τα ηχητικά τοπία του υπεδάφους αποκαλύπτουν την κατάσταση των οικοσυστημάτων, λένε ερευνητές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024