Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια σήμερα: Μακριά και αγαπημένοι

Τα ζώδια σήμερα: Μακριά και αγαπημένοι

Ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις, αναβολές. Ένα μικρό χάος σκέψεων και συναισθημάτων - Τα ζώδια σήμερα

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Επιτέλους, λύτρωση, αγαπητέ Κριέ. Ο Ερμής σταματά να είναι ανάδρομος κι εσύ παίρνεις, μια ανάσα από πάλαι ποτέ έρωτες που επέστρεψαν, αφού βαρέθηκες να ρίχνεις άκυρα. Ωστόσο, προσπάθησε να μείνει συγκεντρωμένος, γιατί ανατροπές σου χτυπούν την πόρτα για λίγο ακόμη.

Στα θετικά: Ξεπερνάς ό,τι σε τράβαγε πίσω και το μέλλον φαντάζει λαμπρό.

Στα αρνητικά: Τα επαγγελματικά σου χρίζουν ιδιαίτερης διαχείρισης. Μείνε συγκεντρωμένος, επιβάλλεται. Αν σου τάξουν «λαγούς με πετραχήλια», κράτα μικρό καλάθι.

Ταύρος

Πιο ανάλαφρο σε βρίσκει η σημερινή ημέρα. Άσε το πρόγραμμα στην άκρη, βγάλε τη δημιουργική σου πλευρά στη φόρα και όλα θα πάνε κατ’ ευχή.

Στα θετικά: Εργασιακά, οι κόποι σου, επιτέλους, ανταμείβονται. Αν ανήκεις στον επιστημονικό κλάδο, ειδικά, έφτασε η στιγμή που θα μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος.

Στα αρνητικά: Ίσως να σε στεναχωρήσουν, αγαπημένε μου Ταύρε, αν διατηρείς μια σχέση με λάθος βάσεις. Τα «άπλυτα βγαίνουν στη φόρα» κι εσύ καλείσαι να παραμείνεις ψύχραιμος.

Δίδυμος

«Άλλα λέει η γιαγιά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου». Ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις έβλεπες μέχρι σήμερα στον εργασιακό χώρο – άλλα σου λένε, άλλα καταλαβαίνεις, άλλα λες, άλλα εννοείς. Ήρθε η στιγμή της ουσιαστικής επικοινωνίας. Συγκεντρώσου και θα βγάλεις,, επιτέλους, άκρη.

Στα θετικά: Αλλάζουν τα γούστα σου στα ερωτικά. Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και δεν έχει καμία σχέση με ότι ήθελες μέχρι τώρα. Φτάνεις να απορείς «τι της είχες βρει».

Στα αρνητικά: Το σύμπαν σου στέλνει μηνύματα να προσγειωθείς. Καλή η ονειροπόληση, αλλά κάπου… ώπα. Σήμερα καλείσαι να δεις τη ζωή ρεαλιστικά.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, μη μασάς. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να παίξουν με τα όρια της αυτοπεποίθησής σου, αλλά εσύ θα πρέπει να κρατηθείς στο ύψος σου. Προσπάθησε να μην πιστεύεις ό,τι σου λένε και να μην ξοδεύεις χρήματα και συναισθήματα χωρίς μέτρο.

Στα θετικά: Ξεπερνάς ζητήματα που σε κρατούσαν πίσω κατά το παρελθόν.

Στα αρνητικά: Φίδια στον κόρφο σου. Πιθανών να σου παρουσιάζουν καταστάσεις ωραιοποιημένες και στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σου. Προσπάθησε να σκεφτείς ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Λέων

Η Τετάρτη σε κάνει να χάνεις την πίστη σου σε καταστάσεις, αλλά να ξέρεις ότι από εδώ και πέρα με τον Ερμή σε ορθή πορεία, το πεδίο ξεκαθαρίζει και παίρνεις την δύναμή σου πίσω.

Στα θετικά: Η ημέρα κάνει πέρα ό,τι δεν χωρά στη ζωή σου κι ό,τι δεν σου κάνει καλό.

Στα αρνητικά: Προσοχή στις επενδύσεις – η ημέρα δεν προσφέρεται για ρίσκο και όσον αφορά τα επαγγελματικά και όσον αφορά τα οικονομικά σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, παρότι όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο σου είναι να μην υπεραναλύεις τα πάντα… κρατήσου. Σίγουρα πέσαν τα καράβια σου έξω μεν, καλές μέρες έρχονται δε. Προσπάθησε σήμερα να μείνεις στο κέντρο σου.

Στα θετικά: Ό,τι σε ταλαιπώρησε μπαίνει σιγά-σιγά σε τάξη ξεκινώντας από σήμερα.

Στα αρνητικά: Άκου το ένστικτό σου στα ερωτικά γιατί ενδέχεται να σε πιάσουν… κότσο.

Ζυγός

Ανατροπές από τη ζωή την ίδια θα δεχτείς, φίλτατε Ζυγέ. Συναισθηματικό rollercoaster η σημερινή μέρα. Προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει παρ’ όλες τις αντιξοότητες και θα βγεις κερδισμένος.

Στα θετικά: Οι κοινωνικοί κύκλοι σου διευρύνονται, οι ίντριγκες λαμβάνουν τέλος και αρχίζεις να πετυχαίνεις έναν – έναν τους στόχους σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στα αρνητικά: Προσοχή στους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν, δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός

Σκορπιέ, συγκεντρώσου. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις τις δικαιολογίες και τις αναβολές και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Είναι λογαριασμοί που άφησες πίσω; Είναι κουβέντες που άφησες μισές; Σήμερα είναι η μέρα να σταματήσεις τις αναβολές κι όλα θα πάνε καλά.

Στα θετικά: Ό,τι καθυστερήσεις παρατηρείς στα επαγγελματικά σου αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους. Συνέχισε έτσι και θα δικαιωθείς.

Στα αρνητικά: Συναισθηματικές απογοητεύσεις εγκυμονεί η Τετάρτη για εσένα, Σκορπιέ. Προφυλάξου δίνοντας προσοχή στα λόγια και τις πράξεις των άλλων για να μην οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα.

Τοξότης

«Χαλαρά, η ζωή είναι ωραία».  Αισιοδοξία, νέες ιδέες, σταθερότητα… όλα ρόδινα για εσένα, αγαπημένε μου Τοξότη. Σχέδια για εξερευνήσεις και ταξίδια σε κάνουν να ξεχνάς την καθημερινότητα και να βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής. Προσπάθησε να δώσεις και λίγο από τη θετική σου ενέργεια και στο σύντροφό σου, που τον έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα, μια και η καθημερινότητά σου είναι απαιτητική τελευταία.

Στα θετικά: Κάποιο ταξίδι που περίμενες επιτέλους θα πραγματοποιηθεί.

Στα αρνητικά: Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από επαγγελματικές προτάσεις που ακούγονται πολύ καλές για να είναι αληθινές γιατί μάλλον δεν είναι και γι’αυτο ακούγονται έτσι.

Αιγόκερως

Μέτρα τις κουβέντες σου. Αυτά που καταλαβαίνεις ότι σου λένε δεν πατάνε στην πραγματικότητα και απαντάς δημιουργώντας παρεξηγήσεις από το πουθενά. Προσοχή σε μικρο-ατυχηματάκια.

Στα θετικά: Τα οικονομικά σου μπαίνουν, επιτέλους, σε τάξη, με νέες συνεργασίες να ξεπροβάλλουν στον ορίζοντα. Παρ’ όλα αυτά, επειδή διανύεις περίοδο παρεξηγήσεων, διάβασε ό,τι συμβόλαιο σου δοθεί 2-3 φορές πριν υπογράψεις.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε την ερμηνεία που δίνεις στην πραγματικότητα. Η αντίληψη σου δεν συμβαδίζει με των άλλων με αποτέλεσμα να δημιουργείς εντάσεις.

Υδροχόος

Η Τετάρτη για εσένα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Όλα σήμερα φαίνεται να έχουν μπει σε μια τάξη- στο μυαλό σου τουλάχιστον. Έχεις πάψει να αναζητείς επανασυνδέσεις κι αν σε αναζητούν αυτές δεν τις θες – είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές.

Στα θετικά: Αν έχεις σχέση, θα στεριώσει, με μικροπροβλήματα να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία φέρνοντας ισορροπία. Αν όχι… καλώς τα δέχτηκες. Είναι πολύ πιθανό η μέρα να σου φέρει κάτι νέο και συναρπαστικό.

Στα αρνητικά: Πολλά τα έξοδα που έχεις η δημιουργείς τη σημερινή ημέρα, φίλε Υδροχόε.

Ιχθύς

Πέφτουν οι μάσκες, σήμερα, Τετάρτη, αγαπητέ Ιχθύ. Ό,τι σχέσεις είχε ρομαντικοποιήσει στο μυαλό σου αποκαλύπτονται με μεγάλο κίνδυνο να απογοητευτείς. Μην το βάζει όμως κάτω, θα δικαιωθείς.

Στα θετικά: Πολύ ευνοϊκή η περίοδος για τα επαγγελματικά σου βήματα, Ιχθύ. Σταθερά προχωράς μπροστά. Συνέχισε ό,τι κάνεις γιατί μάλλον το κάνεις καλά και η δικαίωση σε περιμένει.

Στα αρνητικά: Ερωτικές απογοητεύσεις ελλοχεύει η μέρα. Κάποιος άνθρωπος που εμπιστεύθηκες δεν είναι αυτό που νόμιζες. Μην ξεχνάς, όμως: «Από εδώ πάνε κι οι άλλοι».

Only in

«Οριακά» πέρασε η πρόταση του προέδρου για αλλαγές στην ΚΟ – «87»: Πρόεδρος χωρίς πλειοψηφία ο Κασσελάκης

Πρόεδρος υπό αμφισβήτηση ο Κασσελάκης; Με βραχεία κεφαλή πέρασε η πρότασή του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας: 17 υπέρ, 12 κατά, 4 «παρών»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024