Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σαλαμίνα: «Η αστυνομία ήρθε μετά από μια ώρα» – Τι λέει ο 39χρονος που έσωσε 20χρονη από τα χέρια βιαστή

Σαλαμίνα: «Η αστυνομία ήρθε μετά από μια ώρα» – Τι λέει ο 39χρονος που έσωσε 20χρονη από τα χέρια βιαστή

Ο 39χρονος Αχιλλέας περιέγραψε το επεισόδιο με τον 35χρονο επίδοξο βιαστή που επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα στη Σαλαμίνα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Σαλαμίνα από την απόπειρα βιασμού, με την απειλή μαχαιριού, μιας 20χρονης κοπέλας στην παραλία. Για καλή της τύχη ένας 35χρονος γνωστός βρέθηκε στο σημείο και τη γλίτωσε.

Ο 35χρονος απείλησε την 20χρονη με ένα μαχαίρι να τη βιάσει. Η κοπέλα για να γλιτώσει βούτηξε στη θάλασσα, ωστόσο αυτός την ακολούθησε.

«Αν δεν είχα παρέμβει, την επόμενη μέρα οι γονείς της θα την έβρισκαν ή βιασμένη η πνιγμένη. Ήτανε τύχη για αυτή την κοπέλα και την οικογένειά της που βρέθηκα εκεί και έκανα ό,τι θα έκανε είτε πατέρας είτε αδελφός», δήλωσε ο Αχιλλέας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και συνέχισε: «Εγώ πέτυχα την κοπέλα να την κυνηγάει μέχρι να κατέβω τα σκαλιά και τον είδα να κολυμπάει και του έβαλα τις φωνές για να τρομοκρατηθεί αυτός».

«Καλούσα την αστυνομία και δεν ερχόταν»

Από την παραλία ο Αχιλλέας καλούσε συνεχώς την αστυνομία να έρθει να συλλάβει τον άντρα που απειλούσε να βιάσει την κοπέλα στην παραλία, ωστόσο όπως καταγγέλει, όχι μόνο άργησε να έρθει το ένα και μοναδικό διαθέσιμο περιπολικό, αλλά τον ειρωνεύτηκαν.

«Η σύλληψη έγινε αφού τους πήρα 6-7 φορές τηλέφωνο. Έκαναν 1 ώρα και 10 λεπτά να έρθουν. Μάλιστα ένας αστυνομικός μου είπε με ειρωνεία «Τι θέλεις ρε φίλε να πετάξω;» Εμένα μου είπαν ότι δεν υπήρχε άλλο περιπολικό, γιατί είχε πάει για καύσιμα και ήταν ένα περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας».

«Θα έκανα το ίδιο»

«Θα έκανα το ίδιο πάλι, δεν ξέρω είναι λάθος που τον έβγαλα βίντεο, το έκανα για να ξυπνήσει ο κάθε άνθρωπος. Και εγώ να μην ήμουν και μια γυναίκα να ήταν θα μπορούσε να πάρει μία πέτρα, να του τη ρίξει στο κεφάλι, να του βάλει τις φωνές. Δεν είναι ότι είμαι ο άντρας που σήκωσα χέρι. Θα το ξανά έκανα εάν έβλεπα περιστατικό, δε μετάνιωσα. Η κοπέλα αυτή δε θα ζούσε, θα την έβρισκε ή το λιμενικό ή η αστυνομία».

Oι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 35χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, όπως προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κλοπές και ναρκωτικά.

Only in

Ανοίγει ο δρόμος για ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές – Τι ανατρέπει τα δεδομένα

Τι αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο - Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα καταστήματα, τι αλλάζει και γιατί

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024